Ha nem értek semmihez se, akkor hajléktalan leszek?
Figyelt kérdés
Nézegettem szakmákat,és az a helyzet,hogy nekem egyik se jön be, nem is érdekel egy se. Érettségi meg az olyan mint kb. a 8 általános. Mit csináljak? Komolyan hajléktalan leszek később?
Biztos abszolút semmi sem érdekel? Olyan se amiből nem, vagy nehezen lehet megélni?
2019. febr. 27. 10:39
3/14 anonim válasza:
Akkor a fél ország hajléktalan lenne:)
Addig tuti sz*r melód lesz kevés pénzért, de bármikor továbbtanulhatsz, ha rájössz, mi érdekel. Az a lényeg, hogy legyél nyitott.
2019. febr. 27. 10:40
4/14 anonim válasza:
Majd rájössz idővel. Nem ráérsz? Keress valami munkalehetőséget és tanulj olyan irányba amire szükséged lehet hogy válogathass a lehetőségek között. Nem kell hogy mindenkinek a munkája legyen a hivatása, ettől még szeretheted, később meg mikor rájössz mit szeretnél, lesz honnan elindulnod, lesz tapasztalatod alap dolgokban.
2019. febr. 27. 10:45
5/14 anonim válasza:
Ja és én sem értek semmihez. Nem vagyok hajléktalan, nem sz@r a munkám, de értem mi ez a panik, én is így éreztem suli után. Nem leszel a társadalom számkivetettje ha nem csinálsz rettenet nagy hülyeségeket. Ne írj alá csukott szemmel papírokat, az elég fontos.
2019. febr. 27. 10:48
6/14 anonim válasza:
Ha semmihez sem értesz, még mindig elmehetsz politikusnak.
(Sajnos)
2019. febr. 27. 10:52
7/14 anonim válasza:
Ha nem is értesz semmihez és mindenhez tudatlan vagy, az még nem hajléktalanság!
Hajléktalan az, akinek nincs lakhatási lehetősége, ettől függetlenül lehet akár három doktorátusa is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!