Most kezdődött a 2. félév az egyetemen és pszichésen teljesen kimerüle azt érzem. Szerintetek mit csináljak?
nehéz szakra járok, az előző félévemet nagyon meghajtottam, jó is lett az eredmény. De a végén már nem is éreztem örömöt a jó jegyek miatt vagy megkönnyebbülést.
Volt 1 hét szünetem, de azt érzem, hogy egyáltalán nem vagyok kipihent.
Nagyon nincs kedvem megint az egyetemhez ( pedig ilyet régebben nem éreztem)..
Egész nap rossz a hangulatom, ingerlékeny vagyok.. sokat alszom, alig van étvágyam. Semmihez nincs kedvem.. a páromhoz se..
bűntudatom van hogy nem kezdtem el már újra tanulni, pedig kellene.. nagyon rosszul érzem magam
Ha hazaérek az egyetemről lefekszem aludni vagy egész nap a telefonomat nyomkodom és webshopokat böngészek ilyen megszállott módon..
Emiatt persze semmirekellőnek érzem magam.

A 19-es ilyen stréber protoipus, aki azt hiszi ha mindent bemagol meg sose szórakozik, akkor azzal majd jobb élete lesz :D
Zsúrpubi! Az egyetem nem csak a magolásról szól, mert azért valld be, hogy az internet világában nincs olyan tudás, amit ne lehetne megtalálni és bemagolni kellő akarattal. Az egyetemi életnek igenis része a szórakozás, a csoporttársak, stb.
Kíváncsi vagyok milyen főiskola az ahol közös jegyzetek vannak az orvosival.
Egyébként orvosira járok. Remélem, most jobb, hogy mindenki tudja :)

Mi például orvosi diagnosztikai analitikus 4 éves BSc-n orvosis jegyzetekből tanulunk, mert az oktató orvosok azt várják el. Mindig reklámozzák a 10-15 éve kiadott ETK-s jegyzeteket, de aki csak azt tanulja meg és nem puszipajtás az oktatóval, az bizony úgy megbukik, mint a huzat. Én speciel azért buktam a Patosz II. első szóbeli vizsgámat, mert a Robbins 1080 oldalából csak 800-at olvastam el, és a visszamaradó kb. 240 oldalon volt egy rövidítés, amiről előadáson és gyakorlaton nem volt szó, de idézem: "Attól, hogy nem beszéltem róla és nem szerepel a jegyzetében, a Robbins könyvből tudni kellett volna. Ezek szerint nem olvasta végig rendesen. Találkozunk jövő héten! Addigra el tudja olvasni és meg tudja tanulni."
Szóval kérdésedre válaszolva, van főiskolai szak, ahol ugyanazokat a jegyzeteket használják, mint az orvosok. Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a diplomás ápolók és a mentőtisztek is ebben a csónakban eveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!