Most kezdődött a 2. félév az egyetemen és pszichésen teljesen kimerüle azt érzem. Szerintetek mit csináljak?
nehéz szakra járok, az előző félévemet nagyon meghajtottam, jó is lett az eredmény. De a végén már nem is éreztem örömöt a jó jegyek miatt vagy megkönnyebbülést.
Volt 1 hét szünetem, de azt érzem, hogy egyáltalán nem vagyok kipihent.
Nagyon nincs kedvem megint az egyetemhez ( pedig ilyet régebben nem éreztem)..
Egész nap rossz a hangulatom, ingerlékeny vagyok.. sokat alszom, alig van étvágyam. Semmihez nincs kedvem.. a páromhoz se..
bűntudatom van hogy nem kezdtem el már újra tanulni, pedig kellene.. nagyon rosszul érzem magam
Ha hazaérek az egyetemről lefekszem aludni vagy egész nap a telefonomat nyomkodom és webshopokat böngészek ilyen megszállott módon..
Emiatt persze semmirekellőnek érzem magam.
3-as.
Voltam bulizni, azt se élveztem úgy mint régen..
Hát borzasztó..
Sportolj vagy találj valami programot és ne fetrengj otthon. Egyél egészségesen. Ha egy félév kicsinált,mit fogsz csinálni,ha munkahelyed,családod és egyéb bajaid is lesznek egyszerre?
6os. Szívesebben dolgoznék már a szakmában amit választottam.
De a koncentrálás egyszerűen annyira a gyengeségem, hogy minden létező dolog elvonja a figyelmem
Spoiler: Ez még csak rosszabb lesz. :D Ha tanulsz, úgy érzed, pihenned kéne. Ha pihensz, bűntudatod van, amiért nem tanulsz. Nincs az a mennyiségű tanulás, ami meg tudná nyugtatni az ember lelkét. Nincs az a mennyiségű pihenés, ami elég lenne, hiszen még ha a nyári szünetet nem is töltöd munkával, akkor is csak azon kattog az agyad, hogy mi lesz az egyetemmel, tanulni kellene. Ezért elkezdesz már a nyár elején tanulni, a nyár közepére teljesen kimerülsz, a nyár végére mindent elfelejtesz. És már jöhet is a stresszelés. Vagy a nyár felében a hobbidat űzöd és azt mondod, hogy majd a második felében átnézed az anyagot, de amikor nekiállsz, rádöbbensz, hogy semmire se emlékszel és kitör a pánik. Ez egy ilyen időszak. Túl kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!