Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nincsenek haverjaim,...

Ha nincsenek haverjaim, barátaim, akkor valószínűleg rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Azt látom hogy mindenkinek vannak barátai. Magamban keresem a hibát amiért nekem nincsenek. Furcsa látni pl hogy nőverőknek, bűnözőknek sok barátjuk van, népszerűek. Valami miatt én unszimpatikus vagyok az embereknek. Hiába próbálkozok. Szerintem érzik bennem hogy rossz, értéktelen ember vagyok! Bár soha nem csináltam semmi törvénybe ütközőt, soha nem ártottam senkinek, mégis úgy gondolom hogy rossz ember lehetek ......
2019. febr. 2. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek vannak. Ha itt az oldalon körülnézel, máris találsz egy rakat embert, akinek nincs.
2019. febr. 2. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Dehogyis!nekem azert nincsenek barataim,mert rosszak az emberek.
2019. febr. 2. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy te rossz!

Hát csak tudod,hogy rosszat teszel e...

2019. febr. 2. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarsz te egy népszerű bűnöző barátja lenni, vagy igen?

Amúgy meg nem te vagy rossz csak rossz helyen vagy

2019. febr. 2. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek barátaim. Engem nem érdekelnek a felszínes kapcsolatok, jól elvagyok egyedül is. Ha téged zavar, át kéne gondolni, miért nem megy a barátkozás.
2019. febr. 2. 12:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok bűnözőkkel kapcsolatban állni. Nem erről szól a kérdés! Hanem arról hogy még nekik is csomó barátjuk van. Sok rosszéletű, drogos, alkoholista embernek számtalan barátja van! Én mindig tisztességesen éltem, tisztességesen csináltam mindent, álltam másokhoz. Ehhez képest 0 haverom, barátom van, a kutya nem törődik velem.
2019. febr. 2. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Vegyel magadnak allatot! :)

Egyebkent en vagyok irigy a bunozokre h sok a haverjuk.

Nekem soha nem volt baratom.. se suliban se munkahelyen. Egyszeruen az emberek mindig megutalnak de nem tudom miert. Eleinte beszelgetes mosolygas aztan nem tudom. Lehet a kulsom miatt. Amugy nem zavar jo egyedul is lenni csak amikor pl. Vagyunk 21en én vagyok az egyetlen akinek nincs parja , nem akar velem senki kozos tevekenyseget, mindenkinek meg van a parja a kozossegben, na az az ami zavar es lelkileg kiborit. Remeled erted a h milyen szitura /kra gondolok.

2019. febr. 2. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

En tartoztam egy bizonyos társasághoz,ahol minden este házibuli,ittunk.

Mikor abba akartam hagyni az ivászatot es dohanyzasrol is leszokni már nem akarták barátjuk legyek.

Na ilyenek az ivò cimborák.

2019. febr. 2. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Nekem még ivó haverjaim sincsenek, nem hívkálnak el az emberek sehova. Én is szeretnék valakit vagy valakiket magam mellé...
2019. febr. 3. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek barátaim! Sőt! Igaz barátaim soha nem is voltak! De jó így egyedül, én ezt szeretem! Egyetlen barátom van, ő vele sajnos ritkán tudok találkozni! Ő egy igaz ember és benne abszolút meg tudok bízni!
2019. febr. 4. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!