Miért van annyi hülye bunkó ember nemcsak az életben, de itt a neten is?
Nem akarlak megsérteni kedves kérdezö, de nem lehet, hogy kicsit érzékeny vagy? Az elöttem szólónak teljesen igaza van, nem mindenkinek van bizalma ismeretlenekkel beszélgetni a neten (ennek van alapja, lássuk be), de szimplán az is lehet, hogy nincs ideje válaszolni valakinek, mert egyetem, aztán munka, aztán a barátokkal is lenni kell néha...
Egyébként mit értesz az utolsó mondatban 'normális' válasz alatt, ha megkérdezhetem?
Ez nem ismerkedős oldal. Arra nem gondoltál, hogy valaki tényleg csak kérdezgetni, válaszolgatni van itt fent, és nem azért, hogy barátot vagy társat keressen, attól függetlenül, hogy van az oldalon privát beszélgetési lehetőség?! Én is szoktam üzenetelni emberekkel, ha olyan a téma van, ami kifejtést igényel, de cska ahhoz kapcsolódóan.
Azt mondod, nem jó az arány, hogy a sok nőből csak egy írogat veled. Ebből a kijelentésedből is látszik, hogy te törődésre, ismerkedésre vágysz, és ezért vagy itt. Mások nem, és ettől még nem bunkó senki.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!