Nem vagyok egy átlagos személyiség, ezért eléggé egyedül érzem magam. Ez normális? 18/F
Eléggé más véleményen és nézőponton vagyok mint a korosztályom. Emellett vannak olyan dolgaim ami sokakat eléggé megrémít és taszít is.
Tehát például olvasok elég sokat, nem a számítógépen játszom mint más "normális" fiatal srác. Nem vagyok aktív a közösségi hálókon, nem töltök fel képeket, nem írom ki mi van velem, nem osztok meg semmit kb. (Mert valószínűleg nem kíváncsi senki rám/ azokra amik engem érdekelnek és megosztanám)
Iszonyatosan érdeklődő és fogékony vagyok új dolgokra. Most is rengeteg olyan dolog van ami foglalkoztat. Szinte bármiből ihletet tudok kapni és elkezd járni az agyam és gondolkodom mindenfélén. Gondolkodom valami blog írásán is mert szeretek írni. Annyi mindent szeretek csinálni és űzni, hogy azt fel sem lehet sorolni :D
Nos de a kicsit negatívabb dolgok (ezek csak a szokatlanok voltak :D) Eléggé érdekes nézeteim vannak és véleményem bizonyos emberekről és egyes eseményekről. Nem hiszek a lapos földben. Szeretem a fekete humort. Homofób vagyok, és társai... Nem fogok mindent felsorolni, de vannak dolgok amivel egy nő soha nem értene egyet. És nem csak elfogadnia kell, hanem vevőnek lennie. Nem azt akarom, hogy hülyének nézzenek majd de elfogadják mert szeret...
Van remény ilyen személyiséggel barátnőt találni? Annyira egyedül vagyok... Nagyon nagyon kevés barátom van és szerencsére ők ilyenek mint én. De ettől független elég egyedül vagyok. Ők nincsenek mindig itt mellettem.
Vannak ilyen egyedibb, különc lányok? Mert őszinte leszek barát, ismerős, akárkinek megmutattam az igazi arcomat elfordultak :/ Nekik ez sok és durva :/ Barátokkal lehet hülyéskedni és jelenleg ők az egyetlen biztos pontjai az életemnek. Miattuk éri meg reggel felkelni. Nem tudom mi lenne velem nélkülük, valószínűleg becsavarodnék...
Akkor egy tömeg srác vagyok és kész mint kiderült. Akkor lehet pont mindenki más egyedi és én nem :O
Egyébként rohadtul nem erről szól a kérdés egyedi és különleges vagyok vagy sem. Csak olyan dolgok érdekelnek/csinálok amit más nem. Hívjátok aminek akarjátok de ez lennék én!
Nem érdekelnek nagyon mások szóval ne is hasonlítgassatok. Én ilyen vagyok röviden ennyi amit én leírtam. Nincs kedvem veszekedni veletek. Akit bármi is bővebben érdekel vagy akármi írjon privátban! Köszönöm a hasznos hozzászólásokat!
"Azt varod hogy teged elfogadjanak de kozbe homofob vagy..."
Nem bírtam ki, hogy ehhez ne szóljak hozzá :D De ennél nagyobb butaságot még a földön nem halottam :D
Tehát te papolsz itt nekem az elfogadásról?! A melegeket fogadjam el de ők nem fogadják el a homofobokat? Ez nem igazságtalan egy kicsit?
Igen, azt várom. Mint ahogy a melegeket engem is el lehet fogadni olyannak amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!