Félek, hogy életem végéig egyedül maradok, sose lesz kapcsolatom?
Nem tudom, körülöttem mindenki szerelmes, van aki a 2.,3. kapcsolatában van. Nekem sose volt senki, a srácokkal beszélni, barátkozni is alig tudok. Lefagyok.
Most leszek 1 hét múlva 18 éves és úgy érzem rengeteg mindenről lemaradtam. Attól félek, hogy ez örökké így marad, sose lesz családom. Kezdek kifutni az időből szerintetek?? Nem akarok egyedül megöregedni.
" Egyesek, hogy lehetnek ennyire gec*k? Annyi gerinc legyen már bennetek, hogy ne bántsátok! Nem érzitek, hogy ilyen lelkiállapotban segiteni kéne és nem bántani? És ha netán hetente felteszi ezt a kérdést, az titeket miért zavar? erre van ez az oldal ti kutya gec*k. gondolom ti is hasonló cipőbe jártok, ha naponta nézitek ezeket a kérdéseket, és már hasonlóságokat is találtok egyes kérdések között, mit pofáztok? remélem veletek is fog így viselkedni valaki, amikor ti tartotok majd ott, ahol segítségre lenne szükségetek"
Mi van? Nem vetted be a nyugtatót? Én csak ironizáltam te kutyámajom. 18 évesen írja nem akar megöregedni , mintha már 38 lenne...Normális az ilyen? Meg mi az már 18 évesen ezen agyal? Előtte az élet, csak lazán!
Én 18 évesen tudod min agyaltam? Azon, hogy felvesznek-e egyetemre! De mindenkinek más a prioritás.
#10-es vagyok!
Amit leírtál utolsó, pont megkapod a választ arra, amit én írtam! Olyannyira lelkisérült, hogy ilyenen agyal, te ididóta fasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!