Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Félek, hogy életem végéig...

Félek, hogy életem végéig egyedül maradok, sose lesz kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Nem tudom, körülöttem mindenki szerelmes, van aki a 2.,3. kapcsolatában van. Nekem sose volt senki, a srácokkal beszélni, barátkozni is alig tudok. Lefagyok.

Most leszek 1 hét múlva 18 éves és úgy érzem rengeteg mindenről lemaradtam. Attól félek, hogy ez örökké így marad, sose lesz családom. Kezdek kifutni az időből szerintetek?? Nem akarok egyedül megöregedni.

2019. jan. 18. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Adom utolsó :D Bár ez a kérdeő KB pont szarik az emberre, de más kérdéseknél ez igaz :)
2019. jan. 20. 03:46
 12/14 anonim ***** válasza:

" Egyesek, hogy lehetnek ennyire gec*k? Annyi gerinc legyen már bennetek, hogy ne bántsátok! Nem érzitek, hogy ilyen lelkiállapotban segiteni kéne és nem bántani? És ha netán hetente felteszi ezt a kérdést, az titeket miért zavar? erre van ez az oldal ti kutya gec*k. gondolom ti is hasonló cipőbe jártok, ha naponta nézitek ezeket a kérdéseket, és már hasonlóságokat is találtok egyes kérdések között, mit pofáztok? remélem veletek is fog így viselkedni valaki, amikor ti tartotok majd ott, ahol segítségre lenne szükségetek"

Mi van? Nem vetted be a nyugtatót? Én csak ironizáltam te kutyámajom. 18 évesen írja nem akar megöregedni , mintha már 38 lenne...Normális az ilyen? Meg mi az már 18 évesen ezen agyal? Előtte az élet, csak lazán!

Én 18 évesen tudod min agyaltam? Azon, hogy felvesznek-e egyetemre! De mindenkinek más a prioritás.

2019. jan. 20. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok!

Amit leírtál utolsó, pont megkapod a választ arra, amit én írtam! Olyannyira lelkisérült, hogy ilyenen agyal, te ididóta fasz

2019. jan. 20. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a majom gyógyszerre iszik. Kár vele vitatkozni
2019. jan. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!