Miért nem hozza még a szegénység se össze az embereket? Ha már pénzük nincs, miért nincsenek az emberek ott egymásnak?
ezért jó itthon..
nincs meg a skandináv rideg jólét de a brazil jókedvű alpáriság sem..
csak a kettő hibridje, a rideg alpáriság..
azért vannak még olyan emberek is akikkel megosztanám az utolsó falatomat is, pedig nem rokonaim, sokszor ezek akkora érzelmi deficitben vannak, hogy meg kell őket "gyógyítani" mielőtt a valós énjüket merik adni..de később megéri ez..
25F
A probléma gyökere egyébként nem a sok proli ember hanem a sok proli akiben ott a tehetség de már fiatalon bebetonozták a lábait..
A magyar nagyon is okos, ezért szabadságszerető és ezért nem nyughat mikor kényszerpályán van..
Mondjuk most, hogy mindenki mehet szélnek-világnak én javaslom is, jobb egy jobb világért tenni bárhol mint itthon ülni és idegeskedni..
Értem, de én voltam már külföldön. Tudod hogy ott mennyivel másabbak az emberek? Sokkal élettelibb hely, sokkal több fiatal, minden jobb. Ebben az országban pedig mi van? Romlás csak.
Talán pont azért nincs pénzük, és pont azért kerültek a társadalom margójára, mert rosszak a szociális képességeik, társadalmi beilleszkedési képességeik. Ma az ilyen élősdi, kapcsolati tőkével rendelkező emberek a jól menők. A szegénység és magány meg kéz a kézben jár. Egyik okozza a másikat, másik okozza az egyiket...
(Azt sem értik sokan, hogy a hajléktalanok mért nem bírnak beköltözni a hajléktalanszállóra. Ha bebírna, akkor ilyen alapon munkahelyre is bebírt volna, rokonokhoz, ismerősökhöz is bebírt volna, és akkor nem lenne hajléktalan. Csak hát ugye nem mindenki az a fajta, hogy bír egész nap emberek közt lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!