Más is gondolja úgy, hogy elrontotta az életét?
Én lejjebb vagyok...én úgy rontottam el, hogy nem a legjobb általános iskolába jártam. Aztán szakiskolába mentem hegesztő szakra, ahol jelenleg végzős vagyok. Egy rakás senkiházi, tróger ember közé járok már 4 éve. Látom a volt osztálytársaimat, teszik fel Fb-re, Instára a végzős, szalagavatós képeiket...látom hogy milyen jó kis baráti, családias csapat...miért nem mentem gimibe?! Már most érettségizhetnék, és 4-5 évig normális emberek közé jártam volna...most itt még barátaim sincsenek...tehát ilyen hogy elmegyek velük bulizni vagy valami...off
Habár, mint hegesztő elég jól fogok keresni...(200.000-500.000 Ft között)
De inkább gimnáziumba mentem volna, aztán egy valamilyen szakma, vagy tovább Egyetemre. Már mind1...elkúrtam. 19 éves vagyok...
Ja, és érettségit 2 év múlva szerezhetnék. Leperegtek szinte az iskolás éveim. Már érettségizni sem valószínű hogy fogok.
elkezdtem a főiskolát 22 évesen, nem ment, átjelentkeztem másik szakra, az se tetszett, de nyögve nyelősen elvégeztem azért.
semmilyen előnyt adott, sztem sokat többet ér, ha jól beszélsz nyelveket.
25 évesen meg még bármi lehet belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!