Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol tudnék ismerkedni emberekkel?

Hol tudnék ismerkedni emberekkel?

Figyelt kérdés

Neten nem tudok, mert bár beszélgetésig eljutok, de főként a lányok, enm akarnak találkozni személyesen.

Élőben nem tudok mert szorongó vagyok, életemben nem voltam bulizni, sem házibuli, kamaszkoromban sem volt semmi. Nincs beszélgetőtársam a valódi életben.

Nincs kivel elmenjek bárhová. Még ugysem jön senki hogy én ajánlom fel hogy pl kifizetem a helyet.

Sajnos munkahelyem nincs, mert nem vettek fel anno egyetemre, okjval nem tudtam elhelyezkedni 6-7 éve nincsenek beszélgetőtársaim.

Szüleim már elfáradtak ők már nem kisérgetnek, nem jönnek . Nekem meg nincs kivel, nem tudok kivel élményeket szerezni és stb.

Hogyan lehet?

25/F

2019. jan. 5. 18:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem megyek gyárba, csak azért mert hoyg tegyem tönkre magam.

És igen gondolkodtam, 6 éve folyamatosan hogy tanulni kéne, csak ebben a nagyszerű országban proetkció nélkül, lehetetlen elhelyezkedni, aki mégis eltud, annak avgy nagy szerencséje van, vagy jókor volt jó helyen.

Hiába teszem le pl villanyszerelést ha nem lesz 10 év ygakorlatom, és nem tudok a a villanyt bekötni.

És itthoni munkám van, csak itthon nem tudok ismerkedni, de pénzt azt kapok igy is havonta a munkámmal.

Van egy kis webshopom, amivel havi 160-200 ezer megvan és megvan a havi fizetés, amit gyárban sem adnak többet.

2019. jan. 5. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, hogy van egy webshopod? Így már más. Akkor abból van pénzed. Én azt hittem, hogy semmilyen bevételed nincsen.
2019. jan. 5. 20:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Muszáj pénznek lenni, de irtam is a kérdésemben hogy kifizetem már a helyet, csak legyen valaki akivel eltudok menni akárhova.
2019. jan. 5. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!