Hol tudnék ismerkedni emberekkel?
Neten nem tudok, mert bár beszélgetésig eljutok, de főként a lányok, enm akarnak találkozni személyesen.
Élőben nem tudok mert szorongó vagyok, életemben nem voltam bulizni, sem házibuli, kamaszkoromban sem volt semmi. Nincs beszélgetőtársam a valódi életben.
Nincs kivel elmenjek bárhová. Még ugysem jön senki hogy én ajánlom fel hogy pl kifizetem a helyet.
Sajnos munkahelyem nincs, mert nem vettek fel anno egyetemre, okjval nem tudtam elhelyezkedni 6-7 éve nincsenek beszélgetőtársaim.
Szüleim már elfáradtak ők már nem kisérgetnek, nem jönnek . Nekem meg nincs kivel, nem tudok kivel élményeket szerezni és stb.
Hogyan lehet?
25/F
De nekem nem kell gyári monoton munka, nem mindenki birja egészségügyileg,. Kimutatták hogy nők pl sokkal jobban szereteik a monoton munkákat, ez valahol az agyban kell keresni, mint a férfiak. Nem véletlenül dolgozik pl. sokkal több nő mint férfi gyárakba csomagolóként vagy cimkézőként.
A szakmám, egyébként masszőr, de azzal nem kapok munkát.
No hát, teli van sajnos nagyon sokan diplomások, és mostmár a munkáltatok csak őket veszik fel.
Hiába voltam csomo interjun, mondtam dolgozok 5 honapig ingyen, csak tanitsanak be,. Semmi, nincs diplomád, vagy épitőipari szakmád? Akkor esélytelen. Nem tudom hova tudnék menni, szakma nélkül, ha a a masszőrködéssel nem találok melót.
Egyáltalán milyen jellegű munkákra, ahol naggyából velem egykorúak vannak, és nem monoton.
Elég nagy igényedig vannak ahhoz képest, hogy semmit nem tanultál. Ne legyen gyár, meg monoton...erre kicsit korábban kellett volna gondolnod. Megérdemelnéd, hogy a szüleid elzavarjanak aztán nem lenne itt időd keseregni.
Tanácsom: húzz el dolgozni (gyárba, árufeltöltőnek, fuvarozónak, taxisnak) az első helyre ahova felvesznek, engedj az igényeidből (jobb fej leszel) és hidd el kevésbé leszel magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!