Hol tudok beszélgetni emberekkel?
Tudom itt gyikon is lehet, meg ezt az oldalt használom a legtöbbször csak attól független hogy van dolgom bőven egy nap általában mindig akad pár óra semmittevés és anonim módon szívesen beszélgetnék,ismernék meg embereket akikkel akármiről el lehetne beszélgetni. Mivel elég nyitott és sokszínű embernek tartom magam. :D
Nem konkrétan hosszú életű beszélgetésekre gondolok,mert nem is szeretek hosszútávon beszélgetni, csak így az ember beszélgessen kicsit kötetlenül,váltson témát,érdekes dolgokat,tapasztalatokat,tanácsokat,filozofálás,érzelmek...stb
sorolhatnám. (ritka ezen az oldalon az olyan ember aki sokszínű és nyitott akármilyen témára,általában depressziós emberek találnak rám vagy én bukkanok rájuk, azt meg nem szeretem mert az élet jó, és nem akarom folyton a panaszkodást hallgatni. :) ) 21/F
Főszereplő
(ENFJ-A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!