Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol tudok beszélgetni emberekkel?

Hol tudok beszélgetni emberekkel?

Figyelt kérdés

Tudom itt gyikon is lehet, meg ezt az oldalt használom a legtöbbször csak attól független hogy van dolgom bőven egy nap általában mindig akad pár óra semmittevés és anonim módon szívesen beszélgetnék,ismernék meg embereket akikkel akármiről el lehetne beszélgetni. Mivel elég nyitott és sokszínű embernek tartom magam. :D

Nem konkrétan hosszú életű beszélgetésekre gondolok,mert nem is szeretek hosszútávon beszélgetni, csak így az ember beszélgessen kicsit kötetlenül,váltson témát,érdekes dolgokat,tapasztalatokat,tanácsokat,filozofálás,érzelmek...stb

sorolhatnám. (ritka ezen az oldalon az olyan ember aki sokszínű és nyitott akármilyen témára,általában depressziós emberek találnak rám vagy én bukkanok rájuk, azt meg nem szeretem mert az élet jó, és nem akarom folyton a panaszkodást hallgatni. :) ) 21/F

2018. dec. 25. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszélgess akkor velem, én nem vagyok depressziós. :D 21/F
2018. dec. 25. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azért akarok veled beszélgetni hogy megtudjam a felhasználóneved:D 22/l
2018. dec. 25. 10:52
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha megtudod a felhasználónevem azzal miért lesz jobb? :D
2018. dec. 25. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Chat.hu
2018. dec. 25. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak itt szoktam. :D 18/L
2018. dec. 25. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
MBTI szerint milyen típus vagy, ha szabad tudni?
2018. dec. 25. 13:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Főszereplő

(ENFJ-A)

2018. dec. 25. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudtam volna ajánlani egy INT csoportot, de az ilyen mélyenszántó, tudományos, és kevéssé érzelgős beszélgetések, amiket nyomunk, lehet, hogy nem igazán ENFJ-knek valók...
2018. dec. 25. 13:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nemis tudom... maga a tudomány érdekel bizonyos mértékkel meg a filozofálás, de jobban szeretem a dolgokat emberi oldalról megközelíteni, és nem tudományosan :/
2018. dec. 25. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Beszélgess velem, én nem vagyok depis :D
2018. dec. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!