Magányosok! Milyen a karácsonyotok?
"Valóban fel tudom találni magam és nem mástól várom az örömöt az életben.Számomra az a nem százas dolog:)
És nem is egészséges:)" - mintha magamat olvasnám, szerintem is ez a helyes hozzáállás. Ha az ember ki van békülve önmagával és éppen az élet sem zaklatja az akadályaival, akkor az egyedüllét "végtelen" szabadidővé formálódik, a szingliség pedig szabadságnak tűnik. Én is imádok a magam ura lenni, soha nem voltam magányos, mindig van mit csinálnom és a legkisebb célok is örömet tudnak okozni. Rettentően tudom élvezni. Introvertáltként célzottan is szükségem van időnként a magányra - még karácsonykor is.
Mindazonáltal akik elvesztettek valakit, vagy nehéz időszakon mennek keresztül, azok nézőpontja teljesen más. De talán esetükben sem feltétlenül a magányon van a hangsúly, hanem az ünnep megélésén. Ilyenkor boldognak kéne lenniük, az emberek vidámak körülöttünk, ők mégsem lehetnek azok. :(
Akár magányosan, akár társaságban vagyunk karácsonykor, addig jó, amíg van bennünk boldogságérzet akár az ünnepek alatt, akár a hétköznapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!