Van itt mád is rajtam kívül akinek egyformán telnek a napjai? Mindennap ugyanazt éli meg?
legyenek céljaid és annyit fogsz koppanni és annyiféleképpen, hogy nem lesznek unalmasak a napjaid :D
és ne fuss olyan szekér után, ami századszorra sem vesz föl. szóval azért tanulj az elutasításból.
Ne az legyen a célod hogy AZT a lányt megszerezd, hanem, hogy legyen egy jó párkapcsolatod.
Remélem, érted...
hát akkor legyen a célod az, hogy megismerj új embereket, legyen jobb munkahelyed, stb.
aki semmit sem akar az élettől, az tényleg nem kap semmit. tenni kell a céljaidért, mert le lehet élni egy életet a jó meleg szobában is ám, csak akkor nem fog történni semmi.
Biztos bennem van a hiba, de én meg másra sem vágyom, csak hogy az egész életem ilyen eseménytelen, kiszámitható, egyforma napok soraként telhessen el. (Igy is telik, és boldog, nyugis vagyok miatta.) Nem biom a pezsgést, az idegeskedést, a kiszámithatatlanságot, a változást.
És már gyerekkorom óta ilyen vagyok.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!