Depresszió - magány (? )
Rajtam kívűl vagytok még akik meg vannak győződve róla hogy saját maguk és az átlag emberek miatt soha nem lesz senkije?
Az átlatog úgy értem, a lányoknál az a menő ha tle vagy sminkel és mindened kintvan, és sajnos erre van igény.
Magam miatt azért nincs esélyem mert visszahúzódó vagyok és én nem bírom ezt a "trendi" stílust a lányoknál, szinte undorodok az ilyen viselkedéstől.
- Nektek is esélytelen ha igen miért?
- Szerintetek is esélytelen nekem is, ha az átlag ribikhez mérve túl nagyok az elvárásaim és nem vagyok egy kezdeményezős/beszélgetés indítós típus?
Sűrű kérdés de ha már egyedül töltöm a karácsonyt (mondjuk kicsit se érdekel) legalább egy kis beszélgetés legyen és már a trollkodó személyiségek is hiányoznak :D
Én nem vagyok depressziós, simán csak undorodom az emberektől. Tudom, hogy egyszer nekem is lesz valakim, és nem is keresem remegve a lányok rajongását. Nem görcsölök ezen. És nagyon sok szép, vonzó és cseppet sem ribis lány van a korosztályomban. Tisztességes lányok, akikből egyszer kiváló feleség és családanya lesz. Utálom az általánosítást. Igenis sok a rendes lány, akiknek rosszul esik, hogy a te fajtájú emberek egy kalap alá veszik a semmirekellő plázacicákkal. Ez a véleményem. Ja és ezek a lányok nem a külsőségekre mennek. Nyilván nem jönnek össze egy igénytelen alakkal de nem Justin Bieberről álmodoznak. Nekik is a megbecsülés és a szeretet kell. Mármint a jóravaló lányoknak!
Szóval kérlek ne általánosíts.
18/f
A lányok tehetnek arról, hogy fiúnak születtél? :D Figyelj ide.
20 éves srác vagyok. Nem vagy egy szépség, pattanásos illetve alig vagyok 50kg. A bal szemem kisebb mint a jobb, még mindég vannak tejfogaim. Elvesztettem a szaglásomat, komoly remegéssel küzdök. Gyógyszereken élek, mi kell még, hogy ne legyen barátnőm?
Tudod mi a vicces, hogy nem úgy állok hozzá, hogy jajj én egy csúfság vagyok, vagy egy csóró srác. És ha hiszed ha nem, mindég volt barátnőm és lesz is és alakulóban van is. Én is visszahúzódó vagyok. Divatot nem követem.
Most akkor ez végett a lányok a hibásak? Saját nyomorodat ne másra fogd.
Tenni kell azért, hogy legyen valakid. Ennyit erről
a korodat és a nemedet nem tudom, de az IQ-dra van tippem :D
abban igazad van, hogy saját magad vagy hibás azért, mert nem találsz párt, az átlag emberekhez ehhez semmi köze!
nem attól leszel értékes, mert kipakolod a melledet, vagy épp az ilyenekre buksz
de lássuk, szerinted mi az amit lehet benned szeretni? mi az ami értékes benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!