Miért csinálja mindenki ezt?
ma 12:41-es: nincs igazad, a válaszod az, ami hülyeség. Csak persze normális oldalakon kell ismerkedni, nem a szex-keresökön.
Kérdezö: NEM mindenki csinálja ezt, hanem csak az, akinek valamiért mégsem tetszel a közelebbi fokozatban, és nem akar megsérteni, hoyg direkt közli, hogy mégsem jössz be neki.
Én is jártam már így, nagyon megviselt.
Első levélben kifejtette, hogy számára nagyon fontos a másik ember megismerése, szeret levelezni, nagyon örül, hogy írtam stb.
Ezután válaszoltam neki (szerintem semmi olyan nem volt a levélben) és hirtelen nem írt vissza soha többet.
"De nem haragudnèk meg ha megirná, elfogadnám ès elköszönnèk :( mit rontok el folyton?"
Nem te rontod el. A személytelen internetes kapcsolatban egyszerűbb így lelépni, mint kínosan magyarázkodni. Egyszerűen nem veszi a fáradságot, hogy illedelmesen zárja le a dolgot, mert megteheti.
Esetemben utána még évekig fentvolt társkeresőn de soha többet nem írt vissza, bármiféle magyarázat nélkül ez történt. sok ilyen van.
2/3 annyi férfi van mint nő az ilyen oldalakon, naponta sok levelet kapnak, lehet akadt neki olyan, akivel inkább akart levelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!