Meddig él egy hajléktalan?
Figyelt kérdés
Már csak a hajléktalanságot látom megoldásnak,annyira kilátástalan a helyzetem. Nincsenek már életcéljaim,szinte sosem voltak. Emelett kialakult egy mentális betegségem:possztraumás stressz szindróma,és ez miatt: Alkoholizmus,számítógépfüggőség,depresszió. Nem nagyon tervezek már semmit. Az ismerkedéssel felhagytam. Nincsenek barátaim,alig voltak,akik voltak,azok is otthagytak. Nem értem el semmit az életemben. Nincsen normális végzettségem. Gondoltam az öngyilkosságra is,de az sokak szerint csak gyávaság. Csak a teljes magány maradt nekem. Így arra gondoltam,hogy kivonulok a társadalomból,és hajléktalanként élem le,ameddig bírja a szervezetem. 18/F2018. dec. 9. 10:35
11/12 anonim válasza:
Ne itélkezzetek már, ti semmivel nem vagytok jobbak.
12/12 Hasty válasza:
Az a bajod H eltartanak a szüleid még! Tudod is Te H mekkora ajándék nh egyáltalán van hova leulnod a szamitogepedhez???! Hogy a puha takarod a melegben hozzadsimul?? Toltottel el csak egyetlen éjszakát az utcán? Én igen! A nul fokos betonon aludtam 4 éjszakát és csak a szerencsének koszonhettem H volt pénzem kiadó szobára ahol a tulajdonos egy alkholista állat volt és folyton molesztálni akart! Nem is tartott az ott letem egy hónapnál tovább! Egyből odakoltoztem az akkori paromhoz, akit akkor ismertem meg amikor kb kivettem ezt a szobát! De annyira veszelyeztettve ereztem magam hogy jobb ötletnek láttam ha inkább elfpgadom a férfi ajánlatát, hát........ A 3. Napon szetpofozott a lakás egyik sarkából a másikba. Ekkor 20-21 éves lehettem. Tartott egy a kapcsolat kb egy évig aztán sikerült úgy meglepnem tőle hogy ne tudjon visszakeresni. De sajnos nem lett jobb a helyzet. Haveroknal napoltam meg hasonlók. Drogoztam én is H elviseljem magam körül a dolgokat de csak meg cselekvokeptelenebb lettem tőle így sullyedtem sullyedtem. Már csak azt vettem észre H 2-3 pasival tartom egyszerre a kapcsolatot és hol az egyiknel hol a másiknál toltottem az éjszakát. Sosem unatkoztam mindig volt mellettem valaki. De nem volt az igazi! És tudod a szerencsének köszönhetem hogy nem kellett valójában prostitualodnom hogy kimasszak ebből a gödörből! Bár... Ez is annak számít! Talán annyiban jobb H ők számomra kedves emberek is voltak! Az utcáról nagyon nehéz visszatérni. Főleg depressziosan és droggfuggokent. Tudom miről beszélek édesem! Én is az vagyok! Szüleid tudják a gondolataid?! Azért írtam így mert kicsit magamat láttam az irasodban és szeretném ha tudnád H nem irány ahová tervezel! Segítséget kell kérni illetve elfogadni. Most vagyok 24 eves. 4 evembe telt felmasznom a padlóról. És most is csak egy inas vagyok a gazdageknal es egy albérletben élek! De tudod mit!? Hálás vagyok hogy nem az utcán kell lennem! Hálás vagyok minden falat ételért, játékért - az xboxom ért- amit most vehettem meg eletembe elsőnek! Nincs iskolam egy szaros titkárnő vwgyok, amit olyan szarul oktattak a *gyűjtös* suliban H kitorolhetem véle a valagam! Ha úgy van legyszives írj nekem privát üzenetet! Szeretném tudni merre haladsz lelkileg-fizikailag! Kitartást Kispajtás! :) Van kiút! Amíg a csaladod közelében ébredsz nincs baj! Csak hidd el! És keress meg engem! Bocs ha kicsit durva voltam! Nem szemelyeskedesbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!