Mit tegyek ha senki nem hajlandó velem barátkozni? Egyedül erről az oldalról voltak netes barátaim, de ők is mind itthagynak pár nap, legfeljebb pár hónap után.
ha valaki sajnálatból beszélget veled még nem a barátod
látszik, hogy te a barátságról nem tudsz semmit, gondolom egy szánalmas unalmas picsogó kisfiú vagy akikre idővel ráunnak, vagy már zavaró jelenség vagy számukra, aki csak vissza/lehúzza őket az életben
jobb is megszabadulni az ilyen ballasztól, mert nincs értelme saját magát feláldozni egy szerencsétlen miatt
ez a te életed, a te boldogságod! ne mástól várd a megoldásokat! ha érdekes akarsz lenni, akkor legyél olyan, változtass, kezdj el élni és ne siránkozással sajnálattal szerezz embereket, hanem építs fel valamit ami miatt fel lehet rád nézni, megéri veled lenni és nem csak picsogással lehúzni másokat és sajnáltatni tudod magadat
változz olyan irányba, hogy legyen pozitív hatása a személyiségednek, akarjanak veled barátkozni, a közeledben lenni, ne meneküljenek egy idő után
majd ha megérted a mondandómat, akkor rájössz min kell változtatnod
te sem barátkoznál olyannal aki csak lehúz
Engem húz le mindenki.
Mindenki csak kihasznált és szivatott.Miattuk tartok itt.Gyűlölöm az embereket
tudod az érmének 2 oldala van
te így látod, ők valószínűleg máshogy
ne szánalommal akarj kapcsolatot kialakítani, hanem legyél értékes, olyan ember aki érdemes a barátságra és nem olyan akit szánni kell és szeretet koldus!
te úgy látod adsz másoknak, de igazából sokkal többet veszel el a lelkükből, mint amennyit adsz cserébe
egy idő után nem bírják és jobb nekik nélküled
legyél olyan aki hiányzik nekik, akivel szívesen barátkoznak és ne olyan akitől menekülni kell, mert szánalmas energia vámpír
#11,13,15 vagyok
én évekig voltam depressziós tudom milyen a másik oldal, szóval tudom milyen ez az egész, de erősnek kell lenned és felállni a földről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!