Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A legtöbb magányos férfi...

A legtöbb magányos férfi miért okolja a nőket a magányukért?

Figyelt kérdés

Ahogy böngészek itt a Gyakorin a legtöbb kérdésbe benne van a nő.

*Ha lenne egy nő az életembe akkor boldog lennék*

*A nőknek sokkal könnyebb mint a férfiaknak*

*Miért nincs normális nő?*

*A nők csak a gazdag és a "szép" férfiakkal létesítenek kapcsolatot*

És még sorolhatnám.

Van olyan dolog amiért nem a nőket okolják?

Nem általánosítok de sok férfi csak nyafog és nem tesz azért, hogy legyen egy nő az életében.

Nők a pénzre mennek? Vajon hány nő járna olyannal akinek nincsen munkája?

Volt egy kérdés, hogy a nők járnának-e egy munkanélküli férfival.

Sokan ezt írták.

*Az attól függ, hogy a férfi hajlandó keresni munkát vagy sem, én se vagyok vöröskereszt, hogy ellátjam*

Akkor mi a probléma uraim?

Lehet, hogy az igényekből kicsit lejjebb kellene venni?

2018. nov. 24. 11:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Nem a legtöbb, igazából nagyon kevesen ilyenek, ők az incelek, rajtuk vagy nevetünk a szánalmuk miatt vagy ragelünk amiért lenézik a nőket.

Én amúgy nem okolok senkit a magányomért, jelenleg saját döntés miatt vagyok egyedül.

2018. nov. 24. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

11-es, új regisztráció?

Nincs szükségünk arra, hogy "óvjanak". A férfi sincs acélból, a kés őt is megvágja.

Pont ez a baj, hogy a férfiak nem képesek egymás közt, a barátaik közt megbeszélni az érzéseiket, mint a nők, ezért gondoskodni kell róluk. De ők nem tudnak rólunk. Pedig érzelmet adni és kapni is illik. Nemcsak "anya, lecsapollak érzelmileg, cserébe leszek a testőröd". Nekem is gyengédség kell, nem védelem. Védelmet tudok venni, törődést nem.

2018. nov. 24. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
12, Ez azért eléggé aljas dolog, attól, hogy valakinek nincs csaja, de szeretne még nem kéne lenézni, meg mindenféle gúnynévvel illetni. El kéne fogadni, hogy nem vagyunk egyformák. Valakinek könnyebben megy a csajozás valakinek nehezebben, de attól még lehet normális ember. Ráadásul manapság már túl sok idő, energia egy átlagos férfinek nőt szerezni, így ez az egész nem biztos, hogy megéri a fáradságot.
2018. nov. 24. 18:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem a "legtöbb magányos férfi" ilyen.

Nemrég az USÁ-ban végeztek egy felmérést, amely megdöbbentő adatokat hozott ki: a 18-45 év közötti férfiak közül egymillióan, a nők közül kb. nyolcszázezren még soha, senkivel nem szexeltek. Hatalmas tömegről beszélünk, a 18-45 éves korcsoport kb. százmillió fő, ennek két százaléka szűz, és sokan vannak, akiknek csak egy-két futó kapcsolatuk volt, de évek óta nem járnak senkivel.

Hasonló lehet az arány hazánkban is, tízezrek élnek tartós magányban. Csak ők "láthatatlanok" - nem szívesen kiabálják világgá, hogy nincs párjuk, hogy sosem feküdtek le senkivel, hogy egész életüket magányosan töltik. Egyrészt szégyellik a dolgot, másrészt a környezetük feltételezi, hogy mindenkinek van szexuális élete, párkapcsolata.

Akik kiabálnak és visonganak, az egy elenyésző, frusztrált kisebbség. A gyakorin pár tucat szerencsétlen sivalkodik csupán. Ezek alapján ne általánosíts.

2018. nov. 25. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Én nem okolom a nőket, megértem, hogy nem kellek senkinek sem. Elfogadom.
2018. nov. 26. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Anők g***k. Ez tény
2019. júl. 13. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Mindenki egy g#ci. Ez tény.

Ki hibáztatja? Az evolúció törvényét nem lehet hibáztatni. Aki hibáztatja az egy debil.

2020. ápr. 13. 17:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem már kivégeztek lol.
2020. ápr. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!