Akik hosszú ideje egyedül élnek, azok szoktak egyébként szexelni?
Nyilván van, aki ritkán, van, aki gyakran és van, aki soha.
Ahogy ez a nem egyedül élőknél is van, csak bizonyára más arányban.
Miért ekkora téma a szex? :D
Fel kell keresni egy örömlányt, nem olyat aki a sarkon áll.
A probléma megvan oldva.
Én néha viccesnek tartom, mikor társkeresőkön jönnek azzal, hogy már mennyire régen szexeltek, mert már egy hónapja semmi...hát nekem évek óta semmi. Egyrészt ronda vagyok, aki csak szexet akar az nem velem akarná. Másrészt én sem akarom olyannal aki felkínálná magát, de nem vonz.
Meg alapvetően nem egy olyan dolognak tartom, mint a levegő vagy étel, hogy nem dugsz akkor meghalsz. Részemről többre vágyom mint valaki akibe bele ürítek.
Nem volt még párom, se semmilyen kapcsolatom, nekem a csak szex nem menne. Ha tapasztaltabb lennék, se hiszem, hogy belevetném magam kalandokba, érzelemmel, egy kapcsolaton belül tudok csak elképzelni bármit is.
23/L
Azt gondolom, hogy ilyen helyzetben nem megoldás, az egy éjszakás kaland, meg a prosti. A prostizást, azt én elvből nem csinálnám, meg nem is élvezném valószínűleg. Az egyéjszakás meg körülményes. Persze ha spontán adódik ilyen akkor az lehet laza, meg oké, de konkrétan hajtani erre elég cink, meg drága is.
Azokat irigylem, akik tudnak a barátaikkal szexszelni. Lehet, hogy az lenne a megoldás, ha szélesíteném a baráti köröm, és hátha adódna valaki közülük, aki szintén loner, és szívesen szexszelne. (Mert egyébként kifejezettem jól nézek ki tehát elvileg adott minden) Persze akkor már kapcsolat is lehetne, de nyilván speciális kapcsolat amit az átlagember nem ért, ill. nem fogad el. Most ezt nem nagyon fejteném ki, lényeg annyi, hogy kissé autisztikus vagyok. Lényegében a gyerekkorom miatt, ami egyébként fel van dolgozva rendesen, tehát nem vagyok sérült, csak vannak olyan dolgok amiket nem lehet úgymond "megoldani". Mint mikor valakinek levágják a lábát. Tehát nekem már így kell élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!