Hol találhatok ilyen lányokra? (nem átlagos)
Nyugi, nem a szokásos sajnáltatós verziójú kérdés lesz.
Olyan lányokkal szeretnék megismerkedni, akik sokkal mélyebbek, mint az átlag.
Tudjunk beszélgetni a természetfölötti dolgokról, mítikus lényekről, az emberiség sötét oldaláról.
A magányról, a fájdalmakról, érzelmekről, bármiről.
Szóval az inkább elvont lányok érdekelnének, akik nehezen oldódnak fel, akikkel szenvedés eljutni A-ból B-re, azonban ha sikerül, akkor olyanban lesz részem, ami csodálattal tölt el.
Szerintem, aki érti mire gondolok, az már tudni fog válaszolni!
Előre is köszönöm! :)
22/F
Én egy kicsit ilyen vagyok. Bár a mítikus lényekben nem igazán vagyok otthon.
27/L
Szia. Hát, mondták már egy néhányan, szóval mondhatom én is: ilyen vagyok.
Nagyon érdekel a természetfeletti, a halál és minden egyéb, amit mások elvontnak meg sötétnek tartanak. Nem vagyok nekrofil 😃 - csak érdeklődöm iránta. Viszont erről nem szoktam beszélgetni senkivel, mert legtöbbször a beszélgetőpartnereimmel ilyenről nem is lehet.
Elég visszahúzódó is vagyok. Nem kifejezetten negatív a személyiségem, inkább tűnődő, melankolikus. A művészetben vagyok önmagam, több művészeti ágban is tevékenykedek. De az alkotásaim is eléggé elvontak.
Emellett goth vagyok, bár a goth stíluson kívül még sok mást szeretek zenében és öltözködésben is.
És most jöjjön egy kis önreklám: ha lassan induló párkapcsolatot szeretne valaki, amiben a lányért küzdeni kell, keressen fel 😃
Azért remélem, hogyha valaki rámír (mert én ahhoz gyáva vagyok, hogy kezdeményezzek) legalább egy jót beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!