Más is az üres lakásban, egyedül tölti a szabad napjait?
+ kor/nem
(Miért?)
Egyedül vagyok nincsen túl sok barátom.
Akik vannak ők általában nem érnek rá. Így vagy egyedül megyek bárhová vagy itthon maradok inkább.
26/L
Barátok hiányában, most is itthon. És az elkövetkező 2 napban is :/
18F
Igen.
Nem élek egyedül, a barátnőmmel élünk ketten egy kis lakásban.
A barátnőm külföldre utazott a testvéréhez, a hosszú hétvége miatt, mert a szüleivel együtt utaztak ki, mivel meg lett beszélve hogy most mennek látogatóba és karácsonyig nem fognak találkozni. Én is mentem volna, de sajnos szabadságra nem tudtam elmenni, hiába a hosszú hétvége, ahhoz a 24. is kellett volna hogy hazaérjünk, és ők csak tegnap este tudtak elindulni mert így jött ki nekik a lépés.
igen, lakótársak mind leléptek itthonról, most enyém az egész ház :)
egy ideig.
26f
Sajnos én is egyedül vagyok, egyedül élek aminek megvan az oka, hosszú lenne kifejteni. Nem kellemes, hogy nincs kihez szólni, a barátokat se rángathatom fel mindig mert én unatkozok. Nekik is vannak problémáik, mindig nem lehet itt velem valaki.
Rossz, de ez van.
24/l
Igen. Max napi 1 óra Edzőterem/Futásra megyek ki. Általában tanulok, olvasok, filmeket nézek vagy kockulok.
Nincs kivel kimozdulnom.
22/F
Én is egyedül vagyok, munkanélküli, magányos, depressziós.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!