Miért van ennyi "szép nős, bombanős" kérdés?
Figyelt kérdés
Kezdd irritálni hogy másról sem olvasok ebben a kategóriában mint a szép nőről és a bombanőről xD2018. okt. 16. 11:21
1/9 anonim válasza:
Mert mindenki szereti a szép nőket. Kivéve persze a többi szép nőt :-)
2/9 anonim válasza:
Mert újra akcióba lépett az a kérdező.
3/9 anonim válasza:
Ez még semmi. Kb egy éve ennél durvábban tolta az a nyomorult. Másodpercre pontosan fél óránként rakta ki az új kérdéseit és ezt napi 10-12 órában csinálta. Megírt napi 20 ilyen kérdést, és aktívan válaszolgatott a régebbiekre is.
4/9 anonim válasza:
Tudnátok kérlek példát küldeni? Mert ezt a kérdést olvasva rákerestem, de csak 2016-os kérdéseket találtam :D
5/9 anonim válasza:
Ja közben találtam tegnapit és tegnapelőttit :D
6/9 anonim válasza:
Hát, talán fel kéne ajánlaniuk magukat a szép nőknek elvárások nélkül, és akkor talán nem lenne ilyen probléma.........
7/9 anonim válasza:
Talán ha a szép nő nem a milliomosoknak tartogatna magát és nem az 1200 forintos whisky kolara utazna, amiért semmit nem hajlandó csinálni utána, nem lenne ennyi ilyen kérdés. Régen a kommunizmusban tudtak az ilyenek hol a helyük és nem követelőztek! Manapság meg már a világ összes pénze kevés nekik! Kövér, öreg , ronda, törpe meg nem kell nekem!
8/9 anonim válasza:
Unatkozo troll vagy megkeseredett lúzer a kérdező, és itt éli ki magát, ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!