Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért utálom magam?

Miért utálom magam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfogadni magam ugy ahogy vagyok. Pedig tudom hogy nem vagyok csúnya, buta... de valahogy képtelen vagyok elfogadni magam. Sok dicséretet kapok, és vannak normális barátaim akik nem húznak le, és családom. De amikor csinálok valamot mindig szerencsétlennek erzem magam, akinek semmisem sikerül, pedig alapból meg pozitív ember lennék, csak magamra nézve nem megy.
2018. okt. 15. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Kevés önbizalmad van
2018. okt. 15. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:
és régebben volt ilyen? általában ennek az önbizalom hiánynak van alapja is, még ha számodra nem is ismert
2018. okt. 16. 07:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Anno' az iskolában mobbing áldozat voltál/vagy? Mert ha igen, akkor valószínűleg amiatt van önértékelési zavarod. Ezt meg kell harcolni, nincs más út.
2018. okt. 17. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!