Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik kisebb településen...

Akik kisebb településen laknak, azok, hogy jutnak haza városból éjszaka a buliból?

Figyelt kérdés

2018. szept. 27. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Anno mindig meg kellett várni az első reggeli buszt.5-10 km-es körzetben gyalogoltunk,vagy stoppoltunk,mert kevés ember volt autóval.Sok esetben ismeretlennél aludtam,régi szép időkben,manapság ezt már nem ajánlom :)
2018. szept. 27. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:

#3:

Röhögni fogsz, de elég sokan azzal járnak haza bulikból.

2018. szept. 27. 19:55
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Nem is mondtam, hogy senki sem engedheti meg magának a buli/5000-7000 forintot taxira!
2018. szept. 27. 19:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Van hogy letudom szervezni az alvást: Rokonoknál a városban, vagy havernál.

Vagy volt hogy reggel 4-ig buliztunk, de nekem csak 5-kor volt első buszom haza. A hidegben addig fagyoskodtam és majdnem elaludtam, az borzalmas volt.

De ha ez nem oldható meg jól, akkor igazából nem megyek bulizni, mert az hogy várjak órákat egyedül hót részegen az esélytelen.

2018. szept. 27. 21:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megvártuk az első buszt, ami szenvedés volt, vagy megkértünk egy szülőt, havert, tesót hogy jöjjön értünk autóval.
2018. szept. 27. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Mivel, mivel, hát biciklivel. Előfordul, hogy az ember felül egy 20 km-re a biciklire. Néha mínuszokban is. Nem kell beszrni. Tudom, hogy a maiak már nem ismerik a bicikli fogalmát, mert minden háromelemis senkiházi gépkocsiban ül...
2018. szept. 28. 02:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem bulizom.
2018. szept. 28. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha ismerősnél van akkor ott maradunk hajnalig aztán busz haza, ha a városban akkor keresünk egy helyet ahova be lehet ülni.

Bár egyszer volt hogy kihagytunk egy bulit többen is mert egy csaj szülinapja lett volna egy másik városban, a hely ahova akart menni hajnali 2-ig volt aztán hozzá nem mehettünk mert neki a pasijával "programja" volt de mi "nyugodtan kereshettek ismerőst ahol aludhattok" olyan stílusban mintha legalábbis hatalmas szívességet ad azzal hogy MEGENGEDI hogy januárban hajnali 2-kor bekuncsorogjuk magunkat egy "ismerőshöz" ami senkinek nem volt a városban. Szóvala legtöbben otthon maradtak hogy ezt azért mégsem.

2018. okt. 1. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!