Akik kisebb településen laknak, azok, hogy jutnak haza városból éjszaka a buliból?
#3:
Röhögni fogsz, de elég sokan azzal járnak haza bulikból.
Van hogy letudom szervezni az alvást: Rokonoknál a városban, vagy havernál.
Vagy volt hogy reggel 4-ig buliztunk, de nekem csak 5-kor volt első buszom haza. A hidegben addig fagyoskodtam és majdnem elaludtam, az borzalmas volt.
De ha ez nem oldható meg jól, akkor igazából nem megyek bulizni, mert az hogy várjak órákat egyedül hót részegen az esélytelen.
Ha ismerősnél van akkor ott maradunk hajnalig aztán busz haza, ha a városban akkor keresünk egy helyet ahova be lehet ülni.
Bár egyszer volt hogy kihagytunk egy bulit többen is mert egy csaj szülinapja lett volna egy másik városban, a hely ahova akart menni hajnali 2-ig volt aztán hozzá nem mehettünk mert neki a pasijával "programja" volt de mi "nyugodtan kereshettek ismerőst ahol aludhattok" olyan stílusban mintha legalábbis hatalmas szívességet ad azzal hogy MEGENGEDI hogy januárban hajnali 2-kor bekuncsorogjuk magunkat egy "ismerőshöz" ami senkinek nem volt a városban. Szóvala legtöbben otthon maradtak hogy ezt azért mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!