Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyetem után remete élet?

Egyetem után remete élet?

Figyelt kérdés
Még mi előtt jönne valaki hogy ez biztos kamu kérdés akkor elárulom hogy nem. Jövőre érettségizek estin. Gyorsított képzés tehát így 2 éven belül meg lenne. Azt is mondták hogy emeltet kapok minden tantárgyból így van esélyem bejutni abba az egyetemre ahova én szeretném. Orvosira gondoltam. De simán felvesznek. Arra gondoltam hogy pár évig dolgoznék itt Magyarországon és mivel vannak külföldi kapcsolataim kimennék külföldre. Na most..én úgy terveztem hogy kint is dolgozok egy picit. Pár évet és beállnék remetének és magamnak termelnék mindent. Hol lenne a legjobb remete életmódot választani? Gondoltam Romániára mert régen valaki ki írta hogy ott vannak elszigetelt városok. De ha van valami ötletetek hogy hova mehetnék azt megköszönöm. Tényleg komolyan gondolom. Magamnak vadászok,egy erdőben,kis fa házikóban amit magamnak építek. Erre is lesz pénzem.
2018. szept. 15. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te, belerakod az orvosiba a 6 év melót, utána 2 év rezidensi, utána remeteség.

Mit mondasz, rezidensi idő után hol voltál?

"Remete voltam."?

Egyszer vissza kell menned dolgozni.

2018. szept. 15. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:

:)

Vannak itt bajok :D

2018. szept. 15. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Bulgária szerintem jobb ott aztán vannak olyan helyek hogy ott tényleg el vagy szigetelve a világtól.
2018. szept. 15. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Középiskola estin, orvosi nappalin, érdekes lesz :D
2018. szept. 17. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:

a helyesírásnak soha nem volt köze és soha nem is lesz a diplomához...kettes nyelvtannal is lehet valaki orvosdoktor, jogászdoktor, akármilyen mérnők, felső vezető!

Annyira unom már

ezeket a nyelvtanbu...kat!!!!!!!!!!!!!

2018. szept. 17. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező te hatalmas arc vagy!! :))) itt röhögök már 5 perce :D de hogy válaszoljak is, szerintem orvosi helyett inkább az agrármérnökit végezd el, ott megtanulnád hogyan termelj meg mindent magadnak. Az hasznosabb lenne a remeteség szempontjából, nem?
2018. szept. 25. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért olyan sok pénz nem kell ahhoz, hogy egy erdőben, elszigetelt kis faluban lakhass, a saját kis birtokodon... Ehhez csupán túlélési képességekre van szükség, amelyeket évek alatt sajátíthatsz el. Nekem már lehet menne ez az életmód, mert tapasztalt természetjáró vagyok. Nekem is az a célom, hogy kivonuljak ebből a nyomorult társadalomból. Ha lesz egy kis pénzem, azt egy saját telekbe, házra, felszerelésre fordítom majd...

18/F

2018. okt. 8. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!