Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Remete élet, hol a legjobb?

Remete élet, hol a legjobb?

Figyelt kérdés
Egy ideje az a kérdés foglalkoztat, hogy ha remete életet szeretne magának az ember akkor hova költözzön? Elképzelések alapján a világ bármely pontja szóba jöhet, a kritérium hogy meleg legyen,csodás természet, zavartalan nyugodt hangulat. Trollok kíméljenek, akik pedig egy válaszra méltatnak azoknak előre is köszönöm

2016. aug. 18. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rengeteg olyan hely van a világon. Csupán a további feltételeket kell eldöntenie annak aki ilyen helyet akar. Például hány km-re legyen a legközelebbi lakott település? Trópusi szigetek is szóba jöhetnek-e? Hegyvidék lehet-e vagy csak síkság?

A szülői házam egy falu széli szomszédmentes ház. Amikor oda visszamegyek, a szoba csendjét csak egy zsebóra ketyegése zavarja meg. Mindig különösnek tartom azt hogy annak ellenére hogy ott nincs például hipermarket vagy Audi gyár, mégis mindenki elégedettebb, boldogabb, szabadabb és egészségesebb mint a fejlett nyugat-magyarországi iparvárosomban. Mikor ott laktam volt úgy hogy nem dolgoztam sehol hanem az önellátó gazdaságban tevékenykedtem. De azért miután az évek során túlságosan hozzászoktam a városi nyüzsgéshez, azt a falusi nyugalmat is meg kellene újra szokni. De azt tapasztaltam hogy hamar meg lehet szokni.

2016. aug. 18. 01:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha én a remeteséget választanám, elsősorban Tibetbe mennék, ott hegyikecskéet tartanék. De értem én, hogy ez téged nem vonz, ott tényleg nincs meleg, bár közel kerülhetsz a megvilágosodáshoz.

Másodsorban Indiát javasolnám, rengeteg lelki társara is találnál, és meleg is van. Ledobhatod a menedzsernyakkendődet, és belecsobbanhatsz a harekrisna élményébe.

Talán jó ötlet lehet bevetni magadat az Andok hegyei közé, ez a toplistám harmadik helyezettje.

A negyedik hely a Kalahári sivatag, de ahhoz kell tudnod enni tücsköt is, megküzdeni a skorpiókkal, ha arra kerül a sor.

Csak akarnod kell, és a világ kinyílik előtted.

2016. aug. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!