Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit választanátok?

Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés
Budapesten végeztem egyetemet gazdasági szakon, pályakezdő vagyok, itt is keresek munkát, otthon alig van valami. Viszont nem szeretem Pestet, nincsenek barátaim, egyedül az egyik testvérem lakik itt, a panelt pedig egyenesen gyűlölöm. Otthon kb a pesti fizetés kicsit több mint feléért kaphatnék munkát, a családommal lakhatnék a kertes házunkban, viszont nincs lehetőség később sem magasabb fizetésre. Lehet hogy megszoknám Pestet úgy, hogy 5 évig nem sikerült? Párkapcsolatom sincs, nagyon magányos vagyok itt. Szerintetek melyik lenne a jobb döntés?

2018. szept. 3. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha itt Pesten jól keresel, elképzelhető, hogy egyszer családi házban lakhatsz itt. Nem csak a belváros létezik... Vannak itt nyugodtabb kerületek is. És van, aki a szomszéd kisvárosokból jár be dolgozni Pestre.

Idő kérdése, és családot is állapíthatsz itt.

2018. szept. 3. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
pestet választanám. könnyebb ismerkedni, pénzt gyűjteni, stb. és külvárosában is lehet lakni kertes házban v dunakeszi, göd...
2018. szept. 3. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén Pestre szavazok (de én imádom Bpt). Akár az agglomerációt is bevállalhatod, ha van autód, akkor pláne sima ügy.
2018. szept. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!