Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Rövidebb élet viszont gazdagok lenétek vagy hosszabb élet de nehézkesebb ?2018. júl. 24. 12:23
1/9 A kérdező kommentje:
*lennétek,*nehezebb
2018. júl. 24. 12:24
2/9 anonim válasza:
Inkàbb az első. Lennèk tiszaviràg èletű inkàbb.
3/9 A kérdező kommentje:
Énis így vagyok vele.
2018. júl. 24. 12:58
4/9 anonim válasza:
Rövidebb élet, akár szegényen is, de EGÉSZSÉGESEN. Semmit nem ér a pénz, ha halálos beteg vagy.
5/9 anonim válasza:
Nehéz kérdés amire nem mindenki tud válaszolni rendesen , a pénz nem boldogít igazából a boldogságot nem lehet megvenni én arra jöttem rá, pénzből tárgyakat lehet venni csak ami minimálisan valakit boldogít egy ideig de nem örökké, a szeretetet az nem lehet meg venni, inkább szeressenek igazából mint a pénzemért mert ismerek olyat embert akit csak a pénzért szeretnek de ha egyszer majd véletlenül el veszíti azt a pozíciót akkor nem nagyon hiszem hogy nagyon sok barátja lesz és a felesége sem biztos hogy mellett fog maradni.
6/9 anonim válasza:
Mamám nem költ semmire depressziós is spórol az orvosoknak ha majd kórházba kerül oda adja neki de ha valaki nagyon beteg annak nem sok esély van akár mennyi pénzed is van.
9/9 anonim válasza:
Rövidebb élet, amúgy sem célom még 70 évig élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!