Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha lenne egy gomb a testeden,...

Ha lenne egy gomb a testeden, ami nulla fájdalommal és ezredszekundum alatt végett vetne az életednek, akkor megnyomnád?

Figyelt kérdés
A kérdésem szigorúan elméleti jellegű, senkit nem ösztönzök semmire. Csupán azért jutott eszembe, mert az életösztön és a kínszenvedés miatti félelem miatt nagyon sokan nem mernek öngyilkosságot elkövetni, miközben semmi értelme az életüknek. Én is ilyen vagyok és én gondolkodás nélkül megnyomnám azt a bizonyos gombot. Ti ezzel hogy vagytok?

2018. aug. 30. 15:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A második válaszoló ötletét adom. :D Ha kiegészítésként tényleg minden emlék rólam eltűnne, akkor habozás nélkül már most.
2018. aug. 30. 20:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki nem akar öngyi lenni, annak csak "megszületni volt csak nehéz, amúgy totál sikeres/szép és full happy az élete"? Nekem nem full happy az életem, sőt egyre több a gondom, de mégsem nyomnám meg a gombot.
2018. aug. 30. 23:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor szokott elegem lenni az életből, ha egyszerűen semmi sem jön össze és pechsorozat van. Ebben az esetben valószínűleg a gomb se működne éppen...
2018. aug. 31. 21:31
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Már rég megnyomtam volna.
2018. szept. 2. 02:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem,nem nyomnám meg.Bár sikeresnek egyáltalán nem mondanám az életemet, szeretek Élni,magyarként lélegezni, gondolkodni. És ami még fontosabb:imádom/imádtam kúrni a nőket! (Nem hiszem,hogy ezzel olyan nagyon egyedül lennék..)Nélkülük azért lehet,hogy felkötöttem volna már magam.Elképesztő, mennyi mindent tudnak adni az embernek. Még ha nem is szeretkezel velük, rád mosolyognak és már vidámabb lesz a napod. :) 44/F
2018. szept. 3. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!