Miért mondja minden férfi, hogy nem vagyok az esete?
Az okoskodás addig belefér, ameddig vannak érvek és ha kiderül hogy nem neked van igazad, akkor ezt tudomásul tudod venni.
A többi tulajdonságoddal nincs semmi baj.
Ne oktasd ki a pasit
Ne javitsd ki a pasit
Ne probálj mindent megoldani helyette
Ne próbálj helyette válaszolni
Amit minden átlagos nö férfi utál:
-spammelef nonstop azt hogy egyetemista bagy, ilyen-olyan okos vagy, ilyen-olyan eredményeid vannak. És a kontrázásokathogy te igy-ugy jobb vagy. Még utalva is irritáló...
21/N
Spammeled* vagy*
(Félre nyomtam bocs)
Nem hiszem, hogy a külsőddel van gondjuk, mert valami hányinger milyen nőket látok némelyik pasi oldalán. Süsü a sárkány fej (kancsal szem, hatalmas fej), háj a deréktájon, kopaszodó fej. És bmeg 2 gyereke van egy átlagos pasitól, akinek a ráncok nélkül nagyon szép arca lenne férfi létére.
Szóval az eddigi megfigyeléseim alapján inkább a személyiségedben van a probléma. Az okoskodást a nők sem szeretik.
pedig az nem is sok..
az a problem, hogy hozzád nem passzolnak a besértődő, öntelt, érdekérvényesítő, önkritikátlan hapekok..
pedig ha szép vagy akkor ők fognak bepróbálkozni leggyakrabban..
újkori felfogás szerint egy szép nő szép férfit akar (innen a lányos fiúk)
az okoskodás mindaddig okés amíg igazad van..utána viszont - ha az addigi stílusod véletlen tenyérbemászó volt - érdemes érdeklődőnek, készségesnek és a megszokottól átérzőbbnek lenned..ezzel helyre tudod billenteni a partner dominanciáját..látja, hogy csak a realitás lesz cél köztetek
szerintem rengeteg férfi ódzkodik az okos nőktől..pedig ha mélyebben leásnának erre nincs szükség
nem értek vele egyet, hogy sose javítsd ki a férfiakat, stb
mit szeretne aki nem enged az élete részévé válni? ki fog akkor kisegíteni mikor te hibázol vakon?
A külsőd akkor jó.
Belsőd... Rossz első benyomást teszel, úgy érted? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!