Mit jelent az, ha egy férfi (30) azt mondja egy nőnek (27), hogy túl erős a személyisége?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 12:40
1/10 anonim válasza:
Túl sok, túl feltűnősködő, túl harsány, túl durva.
2/10 anonim válasza:
Azt,hogy elviselhetetlen,csak szépen akarta kifejezni magát,hogy ne bántsa meg a nőt.
3/10 anonim válasza:
Szerintem azt jelentheti, hogy a harminc éves férfi véleménye szerint a 27 éves nőnek túl erős a személyisége.
Amúgy meg könnyű kifogás, hogy lerázza.
4/10 anonim válasza:
Önbizalom hiányos a krapek. Ezért beszól a nőnek, aki nyomasztja.
5/10 anonim válasza:
Virágnyelven, úriember módjára kifejezve azt jelenti, érzékeli, hogy egy rohadt kegyetlen ávós vallatótiszt lelke reinkarnálódott benne.
6/10 anonim válasza:
Kétféle embertípusról szoktak így nyilatkozni, amit pedig szintén kétféle embertípus tesz meg.
Van az az ember, aki ki mer állni magáért, ő azokra használja a "túl erős" jelzőt, aki erőszakos személyiség.
És van az az ember, aki erőszakos személyiség, ő azt nevezi "túl erősnek", aki ki tud állni magáért, nem lehet lenyomni.
7/10 anonim válasza:
Nem fogja tudni becsicskítani a csajt, és ez nem tetszik neki.
8/10 anonim válasza:
Én pl. kos csillagjegyű vagyok, nem bírnék egy kos nőt elviselni magam mellett. Én nem becsicskítani szeretnék,hanem egy igazi társat magam mellé. Pl. egy ÉNB Áválin stílusú csajt már az első randin taknyán tenyerelnék(átvitt értelemben persze)
9/10 anonim válasza:
# 8: Szerintem te egyszerűen csak nem szeretsz tükörbe nézni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!