Normális, hogy emiatt úgy érzem, mintha meglennék "átkozva"? Szoktál így érezni?
Általában ragaszkodom ahhoz, hogy barátságokban vagy kapcsolatokban a másik fél kezdeményezzen.
Ennek az az egyszerű oka van, hogy szinte egyfolytában azt tapasztalom, hogy amikor én kezdeményezek, keresem az illetőt vagy érdeklődök iránta, akkor gyakori az, hogy nem reagálnak rá. Máskor meg ők keresnek, barátilag érdeklődnek utánam, elég jól kijövünk egymással. Nincs okom azt mondani, hogy kihasználnának, és ilyesmi állna a dolog hátterében, igazából nem tudom hogy értelmezni.
1+
*Normális, hogy emiatt úgy érzem, mintha meglennék "átkozva"? Szoktál így érezni?
Erre volt a válasz, a mögöttes sallangszövegen amit írtál tisztán át lehet látni.
#3 Nem tudom mire gondolsz, épp az, hogy általában ők keresnek, bár fura a kapcsolat, mert mindig úgy érzem, hogy én nem merem keresni őket, mert akkor nem jó reakció fogad.
(nem csak kapcsolatokról van szó, hanem barátságról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!