Munak után beverek 1-2 sört és zenét halgatok és töprengek, miért nem találok barátnőt, te mit csinálsz?
Facebook, messenger, gyakorikérdések, youtube ha végleg eszembe jutt az a lány akivel buliztam és akivel éjjelente találkoztunk, beszélgettünk akkor nagyon rossz kedvem lesz... tudom felesleges neki írnom, mert nem érdeklem...
szép volt jó volt de elment...
Szerelem de utállak.
23/F
Akkor mit csináljak? Dicóba kinevetnek a csajok, ha egy átlagos csaj tetszik akkor abból sose lesz semmi, csak csalódás.
Aki nekem nem tetszik az meg csak írkál...
Én munka után nyaralok. Mondjuk egy hete dolgoztam utoljára, szóval azóta... és ez tartani is fog kb októberig, amikoris gyaxira megyek. Mennyei lesz 🙄
Van barátnőm, szóval annyira nem izgatnak a lányok, bár kalandozásokon mindig tudok agyalni a strandon kiszemelt hölgyeményekről. Hát ilyen férfinak lenni 😅
Én munka után meg fürdök, haza megyek alszok pár órát aztán eszek, kutyázok,fürdök és alszok, robot vagyok már lassan :-(
20F
Az alkohol PÓTCSELEKVÉS! Öl, butít, nyomorba dönt...
Remélhetőleg nem véglegesen választottad ezt az életmódot?!
Már kihevertem a lánykát, de a sört esténként azért beverem a gép előtt ülve :D
Nem érzem azt, hogy alkoholista lennék, csak egy hideg sör munka után nagyon jól tud esni :D
Én is iszogatok, és én is beletörődtem ugyanebbe.
Pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!