Szerintetek van értelme a társkeresésnek, az ismerkedésnek?
Gondolj bele ép ésszel!
Ha nem csinálsz semmit,ha feladod ugyan olyan szar lesz vagy még rosszabb,mint most!
Viszont,ha próbálkozol nagyban nö az esélyed arra,hogy megváltozik az életed!
Kérdem én nem éri meg?Nem éri meg esélyt adni magadnak?
Nem éri meg hajtani,küzdeni egy szebb jövöért?
Volt egy életszakaszom, amikor én is így gondoltam, csak nőként. Egy hosszabb kapcsolat után, ami csúnya véget ért, kb. 3 évig tengtem-lengtem és ugrottam egyik lepke életű kapcsolatból a másikba.
Totál kiégtem és elvesztettem minden reményemet, motivációmat. Jó eséllyel érződött rajtam a kétségbeesés (mégha akkor ez nem is tudatosult bennem), ezért sem sikerültek azok a kapcsolataim.
Aztán tartottam egy kis szünetet, amikor próbáltam rendbe szedni magam, normalizálni a gondolataimat, tudatosítani, hogy mit szeretnék, hova tartok. Ahogy újra önmagam lettem, nyitni és nevetni kezdtem, elengedtem a kényszerességemet, betoppant az életembe a párom, lassan férjem.
Én jelen pillanat úgy látom, hogyha az a 3 év nem lett volna az életemben, akkor most em tudnám annyira értékelni őt, amennyire értékelem!!! Kellett ez az időszak ahhoz, hogy most jól menjenek a dolgaim.
Ennek is megvan az előnye és aki próbálkozik, annak előbb-utóbb besétál az életébe a nagy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!