Léteznek még rendes lányok?
Az általánosítás se normállis.
Kezdjük ott,hogy mindenkinek más a normállis.
Meg miért várja el egyik nem a másiktól ,hogy normállis legyen ha ők se normállisak?Ha valakinek nincs párja egyből a másik nembe keresi a hibát ami szintúgy szerintem egy hülyeség,és egyenesen szemét dolog.
Meg nem a nemtől függ a normálisság amúgy se. Lehet egy pány akármilyen normállis,ha belefut a sok bunkóba ,aztán utána meg ő is haragossá és elutasítóvá vállik,mert miért bizna aok után akárkibe? A nők se tudnak gondolatot olvasni,és egy pasi fejére sincs rátetoválva ,hogy héé normállis vagyok,és a hátukra lenne feltetoválva a személysége XD.
Meg pl ha valaki gyerek gyülölő attól még lehet normállis,csak a gyerekeket nem szereti.Ez a kérdés meg eleve egy kijelentő mondat. Most te még nem találtad meg a nagy őt,ezért inkább itt kérdezed van e még rendes lány. Ez kicsit úgy hangzik,mintha itt szeretnél keresni. A másik az,hogy nem látod a lányok szemével a világot, se más szemével,igy nem tudhatod miért ilyen meg olyan X,Y.
Maradjunk annyiba, hogy sok hülye pasi/ lány kiegészíti az arányt. Az általánosításról meg a válaszolók is leszokhatnának,mert attól,hogy valaki magányos, vagy érte egy két csalódás, attól még nem kell egyből a lelki segély,hogy jahj..milyen magányos vagyok mit tegyek stb.. Nem kell a másik nemre fogni,hogy jaj azért nincs páromert nincsenek rendes emberek.
Engem is ért milliónyi csalódás,és orvosoltam. Igaz még mindíg egyedűl vagyok, csak nem izgat, mert minek leressek..majd talállok amúgy meg az egyedűl lét nem is rosz.
Mindenkinek olyan parja van, amilyent megerdemel...
-erdemes elgondolkodni ezen
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!