Léteznek még rendes lányok?
Nem beszélek csúnyán. 25F
Csak gondoltam szólok.
..és ismerek ~500 fiatalt aki ugyanígy van..
A nem beszél csúnyán manapság azt jelentheti, hogy nem minden második szava káromkodás. Én nem ismerek olyan embert, akinek idegességében ne csúsznának ki ronda szavak. Ettől függetlenül igen, léteznek rendes lányok, de nem ezek a kritériumok határozzák meg, ki rendes. Én rendesnek tartom magam, de a gyerekeket nem szeretem. Szerintem a nem fekszik össze minden jöttmenttel, nem csalja a barátját, nem aláz meg másokat inkább mérvadó. Azért nem találkozol ilyen lányokkal, mert (amennyire én láttam) ezek a lányok nem járnak szórakozóhelyekre.
23/L
Ha csak lányok/nők élnének ezen a bolygón, soha többé nem zárnám az ajtómat, el mernék menni az éjszaka közepén egyedül sétálni, és főleg így nyáron abban a ruhában hagyhatnám el a lakásom amiben jól esik mert nem kéne attól tartanom, hogy valami nyomorultnak nem tetszik/túlságosan tetszik az amit viselek.
Szóval ja, kérdező, jó hír neked: a lányok túlnyomó többsége normális, aranyos és kedves, hiába nézitek le őket folyton ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!