Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Léteznek még rendes lányok?

Léteznek még rendes lányok?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik kedvesek,jószívűek,nem beszélnek csúnyán,mindenkihez van egy jó szavuk,szeretik az állatokat,a gyerekeket és szeretnek segíteni másokon.Bárcsak megismerhetnék egy ilyen lányt.
2018. júl. 31. 11:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Ajánlom a vasárnapi misét, ott vannak az igazi nők és nokedlit is tudnak szaggatni!
2018. júl. 31. 12:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Minden egyezik, csak nem szeretem a gyerekeket. Mellesleg szerintem ma már nincs olyan ember, aki ne beszélne csúnyán. 17/L
2018. júl. 31. 13:15
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem beszélek csúnyán. 25F

Csak gondoltam szólok.

..és ismerek ~500 fiatalt aki ugyanígy van..

2018. júl. 31. 13:19
 14/25 A kérdező kommentje:
17/L azt írtad hogy minden egyezik csak a gyerekeket nem szereted.Ha a többi rendben van,akkor már nem hiszem hogy rossz lennél.Rendes lány lehetsz
2018. júl. 31. 13:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A nem beszél csúnyán manapság azt jelentheti, hogy nem minden második szava káromkodás. Én nem ismerek olyan embert, akinek idegességében ne csúsznának ki ronda szavak. Ettől függetlenül igen, léteznek rendes lányok, de nem ezek a kritériumok határozzák meg, ki rendes. Én rendesnek tartom magam, de a gyerekeket nem szeretem. Szerintem a nem fekszik össze minden jöttmenttel, nem csalja a barátját, nem aláz meg másokat inkább mérvadó. Azért nem találkozol ilyen lányokkal, mert (amennyire én láttam) ezek a lányok nem járnak szórakozóhelyekre.

23/L

2018. júl. 31. 13:47
 16/25 anonim ***** válasza:
INFJ és ENFJ személyiségtípusúakat keresel. Ők kb a lakosság 3%-át jelentik
2018. júl. 31. 14:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha nem tud tyúkot pucolni a lány messzire kerüld.
2018. júl. 31. 14:30
 18/25 anonim ***** válasza:
43%

Ha csak lányok/nők élnének ezen a bolygón, soha többé nem zárnám az ajtómat, el mernék menni az éjszaka közepén egyedül sétálni, és főleg így nyáron abban a ruhában hagyhatnám el a lakásom amiben jól esik mert nem kéne attól tartanom, hogy valami nyomorultnak nem tetszik/túlságosan tetszik az amit viselek.

Szóval ja, kérdező, jó hír neked: a lányok túlnyomó többsége normális, aranyos és kedves, hiába nézitek le őket folyton ezen az oldalon.

2018. júl. 31. 15:44
 19/25 anonim ***** válasza:
Azt elárulod, miért kell szeretni a gyerekeket, állatokat, és miért kell vadidegeneknek segíteni meg nyalni a valagukat?
2018. júl. 31. 16:42
 20/25 anonim válasza:
#15 - aj jaj ebből még ma szex lesz
2018. júl. 31. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!