Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek is visszataszító...

Szerintetek is visszataszító amikor egy lány trágárul, csúnyán beszél?

Figyelt kérdés
Szerintem visszataszító és kiábrándító is.És sajnos sok lányt hallok csúnyán beszélni.Ők azt gondolják hogy ez menő,de valójában így csak bunkónak tűnnek.Facebookon is szoktam fiatal,szép lányok hozzászólásait olvasni elég kiábrándítóak.
2018. júl. 31. 07:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ízlés dolga, hogy neked tetszik vagy sem. Azonban, mivel semmi közöd hozzá, nem használhatod a kibárándító kifejezést, ugyanis nem formálhatsz jogot arra, hogy idegen emberke neked tetszően nyilvánuljanak meg, különösen nők nem. Az szánalmas és sovén.

A trágár beszéd mindenketől csúnya. Nem, nem csúnyább nőtől.

2018. júl. 31. 10:44
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Bezzeg ti pasi csinálhatjátok mi? Lóf.szt a p.csátokba :DDDDDD
2018. júl. 31. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogot kívánok formálni rá, hogy nekem tetsző idegen emberek, különösen nők velem szemben mindig és kizárólag nekem tetsző módon, illendő taglejtések közepette nyilvánuljanak meg! Elvárom, hogy ajkaikat csakis emelkedett és okos szavak hagyják el, gondolataik is mindez idő alatt a szépségre, a gyönyörűség saját maguknak történő legteljesebb megszerzésére koncentráljanak. Igen, illatos, üde virágokkal álljanak elibém, lágy dallamot dúdolva fürösszék szerelmes szívemet tisztára tejes-mézes fürdőben! Mécseseket hozzanak és ambróziát, lantom húrjátpálmaolajjal kérnék meg az isteni hangok érdekében. Lubickoljanak a langyos fürdőben bátran dús kebleikkel az egész földkerekség legnagyobb boldogságára. Egy gyönyörű virágszál legyen minden nő a párja és saját maga örömére! Szívetekből a gyönyörű szeretet rózsái sarjadjanak és fonják át örökre teljes létezésünket! Ezek a gyűlölködő koboldok pedig vettessenek kígyóverembe a budai várbörtönben.
2018. júl. 31. 15:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele bajom.Akinek jól esik (legyen az fiú vagy lány) felőlem aztán nyugodtan beszélhet csúnyán,hisz ki vagyok én hogy beleszóljak más dolgába?
2018. júl. 31. 17:27
 15/20 anonim ***** válasza:
igen.
2018. aug. 1. 01:08
 16/20 anonim válasza:

szerintem nagyon visszataszító

21F

2018. aug. 2. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy szerinted visszataszító viszont stresszt vezet le.Amiből a nőknek is kijut tehát egészséges.Amúgysem vagy te senki hogy beleszóljál más dolgába.Ráadásul hímsoviniszta is vagy mert egy általánosan csúnya dolgot nőknél csúnyábbnak nevezel. Mindenkinél egyformán csúnya azért mert neked fallosz került a lábad közé még nincs több dologra előjogod pl(káromkodni,fingani a másik előtt,bevallani hogy nagyot kakiltál,sportcipőt hordani,kiszolgáltatni magad a másikkal)Ha nem tetszik válassz olyan barátnőt aki kevésbé hajlamos rá és te pedig mutassál példát.Azért mert ha a barátom káromkodna de nálam csúnya lenne szerinte úgy beoltanám hogy arra nem varrna gombot na meg minden értelmes nő is.
2018. aug. 7. 18:38
 18/20 anonim ***** válasza:

#17, azt senki nem mondta, hogy a férfiaknál nem csúnya dolog a káromkodás, de a kérdező a nőkre volt kíváncsi, ezért most a nőkről van szó. Ha ez neked nem tetszik és a férfiak (szerinted) undorító tulajdonságairól akarsz fröcsögni, akkor tegyél fel erre vonatkozó kérdést, és ontsd ott magadból a férfigyűlölő szöveget.

"Az lehet hogy szerinted visszataszító viszont stresszt vezet le"

Értelmes ember másképp is le tudja vezetni a stresszt. Egyébként sem az okokról van itt szó, hanem magáról a jelenségről, hogy egy nő káromkodik. Ha meglátok egy nőt káromkodni, az szerintem közönséges és undorító és a nő minden nőiességét elveszíti ezáltal. Hiába van esetleg szép teste, jól felöltözve, annál szánalmasabb lesz. Ha vonzóak akarnak lenni a nők, nem elég úgy is kinézni (amire érdekes, adnak), más dolgokra is ügyelni kell. Egy káromkodó nő látványa kiábrándító, és teljesen mindegy, hogy ennek mi az oka.

2018. aug. 7. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó amikor éppen káromkodok pont le.szarom hogy épp vonzó vagyok-e vagy sem baz.dmeg. Remélem tetszett képzeld el hogy milyen szépen mondom.Egyébként meg nem vagyok férfigyűlölő de amúgy itt gyakorin a férfigyűlölő kérdések le vannak törölve egyből de érdekes a nőgyűlölő fröcsögés az meg megfér.Ennyit a mai férfiak gondolkodásáról. Nem tartom helyes dolognak hogy bizonyos dolgokban egy férfinak többet lehet mint egy nőnek. Tehát van bennem egy egészséges feminizmus ami kell is főleg a mai férfiakhoz.Ha rendesen elolvastad volna amit írtam átjött volna.Azért mert valaki férfi ne káromkodhasson,finghasson,ihasson úgy hogy az jobban el van nézve mint egy nőnek mert ezek a hímsoviniszta gondolkodást erősítik amiből aztán Magyarországon több van a kelleténél. De ígyvan ez mindenben házimunka elvégzésében. Na meg ha valaki megcsalja a párját jobban elnézik hogyha férfi. Ezeket meg kéne szüntetni. Ugyanakkor a nők felé meg kihaltak azok a dolgok amiket egy férfinak illik megtenni.
2018. aug. 7. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Oké, nekem felesleges megint leírnod ugyanazt, mint korábban, akkor is csak azt tudom mondani, hogy ez nem a kérdéshez tartozik. A kérdés csak annyi volt, hogy visszataszító-e, ha egy nő káromkodik. Erre te meg hisztériázol a férfi-nő egyenjogúságról, vagy miről. Szerintem senki nem kíváncsi erre.
2018. aug. 7. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!