Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik olyanok magányosak mint...

Akik olyanok magányosak mint én azok hol találják meg a párjukat?

Figyelt kérdés

Ma azon gondolkodtam (mivel elég sokat unatkozom így van időm elmélyedni a gondolataimban, egyébként szeretem ezt csinálni) hogy tuti vannak olyan emberek mint én, akik ugyan így egyedül vannak és ugyan így egy párról ábrándoznak. Namármost ha magamból indulok ki (és ebből a helyzetből ahol jelenleg vagyok) tehát alig mozdulok ki és nem is igazán találkozok emberekkel (igaziból fiú orientált suliba járok ott sincs alkalmam ismerkedni) akkor hogyan találom meg álmaim lányát? Most jöhetnek a paraszt kommentek "menj ki az utcára" de bárcsak ez ilyen egyszerű lenne :D Amúgy mikor suliba járok, olyan napi 1 óra és 1 vissza nyilván pásztázom ki figyel és ki bámul vagy valami de nem veszem észre, hogy bármi is lenne. Pedig én sok lányt nézek meg próbálok így utalgatni de semmi viszonzás :( Ezért is gondolkodtam el, hogy lennie kell olyan embernek mint én. Nem lehetek egyedül ilyen problémával.

Tehát hol találhatnának egymásra az ilyen emberek? Az ilyen emberek mint én nem regisztrálnak fel ilyen társkeresőkre mert félénkek. De igaziból a sóvárgáson kívül nem nagyon erőltetem meg magam ennek érdekében, hogy legyen is valakim. Igen lehet megint oltani "Ne itt sajnáltasd magad, szedd össze magad és menj ki" De annyira ráfeszülni és erőltetni sem lehet, én igaziból eddig nem is paráztam emiatt de már érzem, hogy ez nem mehet így sokáig. Néha járkálok egyedül a belvárosban, a környéken de igaziból nagyon nehéz, mert az ilyen visszahúzódó, csendes emberek nem mernek kimozdulni, de nekünk is kell a társaság, egy ember akit közzel engedünk magunkhoz aki szeret és viszont szerethetjük. Elég nehéz ezt annak megérteni aki nincs hasonló helyzetben de remélem megtalálja a kérdésem a megfelelő embereket :)

A kérdés lényege szóval az, a hozzám hasonló emberek mit tesznek? Hol próbálnak sorstársat vagy olyan embert keresni mint ők? Mit tesztek?

2018. júl. 28. 21:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Regisztráltam chat.hu-ra hátha vannak olyan bentülősebb lányok, mint én.

De lényegében ugyanaz, mint mindegyik más netes oldal.

Lány: 100 találat Fiú: 500 találat

Írok valakinek kb vissza sem ír.:D

2018. júl. 28. 22:02
 12/34 anonim ***** válasza:
AnoTalk-on visszaírnak, de itt is.
2018. júl. 28. 22:09
 13/34 anonim ***** válasza:

Anotalkon: ne hülyéskedj. Megnéztem már mi az jobb is ha nem alkotok róla véleményt. Inkább egy szexchat oldalnak nevezném, mint társkeresőnek. Nekem az utóbbi kellene.

Itt: Nagyjából lehet ismkerkedni, de az nagyon nagy gond, hogy a nők/lányok csak 1/10 él Pesten. Csomó jófej lánnyal találkoztam, de mindegyikőjük távol élt.

Fölösleges körök.

2018. júl. 28. 22:13
 14/34 A kérdező kommentje:

Meg azt se szeretem az ilyen oldalakban, hogy nagyon sok a kamu, meg csak akkor írnak vissza ha olyanok mint te (pl itt)

Egy face csoportban nem lenne sok kamu, az kicsit jó ötlet vagy nem tudom, de még egy olyan oldal ami teljesen anonim és működő nem nagyon tudok mint ez. Itt nem is feltétlen a társkeresés a jó hanem ismerkedés, megismersz egy csomó jófej embert, látod az írásából hogy normális ember ül a másik végén a beszélgetésnek. Ezt hiányolom máshonnan..

2018. júl. 28. 22:14
 15/34 anonim ***** válasza:

#1 és #3 válaszoló vagyok

Az AnoTalk-ot rendszeresen használom (lassan kezdd elszomorítani), de az ott lévő emberek nagy része perverzkedik és folyamatosan azt kérdezik, hogy hány éves vagy, vagy, hogy akarsz-e sexchatelni stb. Nincs jól karbantartva.

Vannak ott normális emberek is, de kevés esély van arra, hogy az tartós kapcsolattá fog alakulni.

2018. júl. 28. 22:14
 16/34 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam, hogy nem szexchat oldal, igen, olyan is előfordul. Csak azt mondtam hogy ott visszaírnak. Én találtam már ott elég komoly barátot is.
2018. júl. 28. 22:17
 17/34 anonim ***** válasza:

Én arra gondoltam lehetne végre olyan társkereső oldal, ami úgy van megoldva, hogy csak abból a nemből engedi a pillanatnyi regisztrációt, amiből hiány van.

De ilyen nem létezik.

Mindegyik olyan, mint valami gangbangtársulat. :D

2018. júl. 28. 22:36
 18/34 anonim ***** válasza:

én is agyaltam ezen..

nekünk teljes anonimitás kéne és a belső megismerés..

olyan társkereső oldal ahol nincs képfeltöltési funkció, viszont egy-egy témában cseverészhetnél hasonlókkal..

mindig megbélyegeznek, hogy miért nem vállalom az arcom de itt nem erről van szó

2018. júl. 28. 22:39
 19/34 anonim ***** válasza:
De mindegy, jó lesz a pc-m elfoglalom magam játékokkal, mint mindig. Nem érdekel a csajozás, úgysem lesz sosem semmi értelmes.:D
2018. júl. 28. 22:46
 20/34 anonim ***** válasza:

#1 válaszoló vagyok

Nagyon sokan írtok nekem, ez jól esik, köszönöm. A PC-s, gamer válaszolónak üzenem, hogy ne add fel ennyire, én is ezt szoktam csinálni, hogy a játèkok felé menekülök, de ez sosem segít, csak megvígasztal. Nekem az is elég lenne, ha valaki önszántából beszélgetni akarna velem.

2018. júl. 28. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!