Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek 30-hoz közel,...

Szerintetek 30-hoz közel, akár idősebben, meg lehet még találni életünk társát, aki még tud is bízni és nem ment már tönkre?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen reménytelen? 28/N

#remény #szerelem idősebben
2018. júl. 28. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen, csak el kell előtte gondolkodni, hogy mit-hogyan szeretne az ember elérni, és változtatni az eddigi, rossz beidegződéseken. (36F)
2018. júl. 28. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

A lelki társ megtalálása az életkor előrehaladásával egyre jobban csökken, de azért még nem reménytelen a dolog.

Velem mondjuk az a baj, hogy elég nehezen nyílok meg és túlságosan is rágörcsolok, hogy nehogy olyat mondjak ami nem helyén való, vagy kellemetlen lehet a másiknak, egy idő után meg szorongás alakul ki bennem és nem tudok mondani semmi értelmeset. Na mindegy, szóval esélyem így nem sok, de nem mindenki egyforma szóval fel a fejjel.

2018. júl. 28. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:
37 voltam, mikor ex elhagyott. 38, mikor a (most már) férjemmel találkoztam. Született egy kisfiunk is. Szóval van rá példa.
2018. júl. 30. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
12-essel meg nem értek egyet, a lelki társ megtalálása nem korfuggo.
2018. júl. 30. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyre nehezebben hiszem, hogy meg lehet találni. Rám még egyszer sem mosolygott ezügyben a szerencse. 27/F
2018. júl. 31. 20:43
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

"Most mondhatnám hogy akadj rá egy mackós emberre akinek lehet életében nem volt senkije, neked meg nem jön be, hiába hűségesek megbízhatóak."

Na, én pont ez vagyok. Mackós: pipa. Ééletében nem volt senkije: pipa. Hiába lennék hűséges, megbízható, valószínűleg senkinek sem jönnek be: pipa...

Na, így tenyleg reménytelen...

32/F

2018. aug. 7. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
14, pedig nyugodtan elhiheted, fiatalon ezerszer több lehetőséged van rá, mint mondjuk 30 fölött, ha fiatalon nem sikerül, mikor még jóval több emberrel kapcsolatban lehetsz személyesen is, ráadásul azonos korosztállyal, akkor az esélyed drasztikusan csökkenni fog életed hátralévő részére.
2018. aug. 7. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
34%

Attól függ mit szeretnél ? Milyen tulajdonságok a fontosak számodra. Mennyire vagy karrierista, pénzcentrikus vagy családanya tipus, bulizós, érdeklödő stb.

Mert a legtöbb férfi nem milliomos, nem szereti az elvált gyerekes nőket, akik uralkodnak rajtuk, mindent megtiltanak stb stb. Plussz 40 körül jön a kapuzárási pánik amikor a férfiak még jobban meghülyülnek és könnyen megcsalnak, főleg ha elnyomva érzi magát.

Szerintem egy mai férfi és nő elvárásai külső és belsőt illetően nagyon eltávolodtak egymástól. Sokkal ritkábbak a 20-30-40 éves házasok, mint nagyszüleink idejében, amikor elég volt ha egy férfi eltartotta a családját akár 4-5 gyerekkel.

2018. aug. 7. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

szerintem te még nagyon fiatal vagy. és szerintem meg lehet találni.

Csak szerintem nem feltétlenül azt a romantikát kell keresgélni, amit a filmekből ismersz. Szóval ne egy első látásra szerelmet keresgélj szerintem, mert ahogy idősödünk, annál kevesebb ember fog meg. Legalábbis velem így van.

2018. okt. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!