Szerintetek 30-hoz közel, akár idősebben, meg lehet még találni életünk társát, aki még tud is bízni és nem ment már tönkre?
A lelki társ megtalálása az életkor előrehaladásával egyre jobban csökken, de azért még nem reménytelen a dolog.
Velem mondjuk az a baj, hogy elég nehezen nyílok meg és túlságosan is rágörcsolok, hogy nehogy olyat mondjak ami nem helyén való, vagy kellemetlen lehet a másiknak, egy idő után meg szorongás alakul ki bennem és nem tudok mondani semmi értelmeset. Na mindegy, szóval esélyem így nem sok, de nem mindenki egyforma szóval fel a fejjel.
"Most mondhatnám hogy akadj rá egy mackós emberre akinek lehet életében nem volt senkije, neked meg nem jön be, hiába hűségesek megbízhatóak."
Na, én pont ez vagyok. Mackós: pipa. Ééletében nem volt senkije: pipa. Hiába lennék hűséges, megbízható, valószínűleg senkinek sem jönnek be: pipa...
Na, így tenyleg reménytelen...
32/F
Attól függ mit szeretnél ? Milyen tulajdonságok a fontosak számodra. Mennyire vagy karrierista, pénzcentrikus vagy családanya tipus, bulizós, érdeklödő stb.
Mert a legtöbb férfi nem milliomos, nem szereti az elvált gyerekes nőket, akik uralkodnak rajtuk, mindent megtiltanak stb stb. Plussz 40 körül jön a kapuzárási pánik amikor a férfiak még jobban meghülyülnek és könnyen megcsalnak, főleg ha elnyomva érzi magát.
Szerintem egy mai férfi és nő elvárásai külső és belsőt illetően nagyon eltávolodtak egymástól. Sokkal ritkábbak a 20-30-40 éves házasok, mint nagyszüleink idejében, amikor elég volt ha egy férfi eltartotta a családját akár 4-5 gyerekkel.
szerintem te még nagyon fiatal vagy. és szerintem meg lehet találni.
Csak szerintem nem feltétlenül azt a romantikát kell keresgélni, amit a filmekből ismersz. Szóval ne egy első látásra szerelmet keresgélj szerintem, mert ahogy idősödünk, annál kevesebb ember fog meg. Legalábbis velem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!