Reggel bejelöltem egy lányt facebookon akivel régen jóban voltunk de egy ideje nem találkoztunk. Szerintetek ha eddig nem jelölt vissza már nem is fog? Vagy van még rá esély hogy visszaigazol?
Figyelt kérdés
Egész nap a telefonom figyelem hogy kapok e egy értesítést hogy visszaigazolt de eddig semmi.Abban reménykedem hogy biztos dolgozik és azért nincs fönt2018. júl. 19. 19:25
11/116 anonim válasza:
Így van az emberek 80%nak semmi dolga. Meló vagy nyaralás áhh otthon ül mindenki és várja hogy jöjjenek az értesítések. Ha 24 óra alatt nincs semmi válasz akkor temetheted. Én álltalában reggel meg este nézek rá ilyenekre, valaki ritkábban valaki gyakrabban. Lehet nincs internete, nyaraláskor nekem se volt csak lehasznált mobilnet a belassított meg hulladék az időjárást nem frissítí le. De ne ekörül forogjon már a világ hogy visszajelöl e. Ha régen jóba voltatok biztos visszafog mivel ismer, amint lesz ideje.
12/116 A kérdező kommentje:
10-es nem az esetem a 60 éves nő:)És a nagymamám lehetne
2018. júl. 19. 23:10
13/116 A kérdező kommentje:
11-es legyen igazad.Jóban voltunk, nem bántottam meg nincs oka rá hogy haragudjon rám.
2018. júl. 19. 23:19
14/116 anonim válasza:
Gyereket már nem fog szülni neked, de azért lehet ügyes a néni. Ne állj így hozzá.
15/116 A kérdező kommentje:
Persze 60 évesen még lehet valaki jó az ágyban
2018. júl. 19. 23:58
16/116 anonim válasza:
Első dolgom volt letörölni a telefonról minden fészbúk, messendzser, instagram, ittiritti fas.zomtudja miket.
17/116 A kérdező kommentje:
Szerencsére ő nem törölte le magát.Bárcsak visszajelölne már.Beszélgetnénk,találkoznánk,összejönnénk és boldogan élnénk:)
2018. júl. 20. 11:53
18/116 anonim válasza:
Akkor mire vársz? Próbáld ki vele hogy milyen!
19/116 A kérdező kommentje:
Nekem az a lány kell aki még nem jelölt vissza:(
2018. júl. 20. 12:34
20/116 anonim válasza:
Neked jó lesz az a 60 éves néni. Tapasztaltabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!