Reggel bejelöltem egy lányt facebookon akivel régen jóban voltunk de egy ideje nem találkoztunk. Szerintetek ha eddig nem jelölt vissza már nem is fog? Vagy van még rá esély hogy visszaigazol?
Figyelt kérdés
Egész nap a telefonom figyelem hogy kapok e egy értesítést hogy visszaigazolt de eddig semmi.Abban reménykedem hogy biztos dolgozik és azért nincs fönt2018. júl. 19. 19:25
71/116 A kérdező kommentje:
Meggondoltam magam mégsem írok neki csak ha visszajelöl.Nem akarom hogy azt higyje erőltetni akarom és letiltson
2018. júl. 21. 21:02
72/116 anonim válasza:
De igy le se sz.r téged. Hiába vársz így a visszajelölésre csak mondom.
73/116 anonim válasza:
lépj már túl öcsi, írj neki ha még nem írtál már nem is tudom követni mi a helyzet. Írj neki, hogy mit akarsz tőle ha nem hát nem, ha meg igen akkor igen. Ez ilyen egyszerű. De ez a töketlenkedés és reménykedés már engem kiidegel, hogy lehet valaki ilyen.
74/116 A kérdező kommentje:
Jó írok neki még egy üzenetet.Ha arra se válaszol nem foglalkozom vele tovább
2018. júl. 21. 21:36
75/116 anonim válasza:
Hallod a facebook adatlapján meg van e adva az email címe??
76/116 A kérdező kommentje:
Nem,nincs megadva
2018. júl. 21. 23:24
78/116 A kérdező kommentje:
Nem,sajnos nem.De még mindig reménykedek
2018. júl. 22. 09:22
79/116 anonim válasza:
Nekem van egy ötletem. Van egy ismerősöm aki ért a facebook fiók feltöréshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!