Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tényleg ezért ilyen marha...

Tényleg ezért ilyen marha nehéz barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Éppen egyik ismerősömmel beszélgettünk, hogy 18 évesen hogy a fenébe nem volt még dolgunk nőkkel. Ugye sokat hibáztattuk a külsőnket, meg a belső tulajdonságainkat, meg hogy társadalmilag biológiai szennyek vagyunk. De ismerősöm mondott egy meggondolandó teóriát. Minthogy az egészről (hogy nagyon sok a szingli normális ember) az internet és a számítógép tehet. Hiszen nagyszülei mesélték, hogy régebben milyen könnyű volt találni barátot/barátnőt, mert kellett valaki , akivel elüssék az időt, míg ez a mai világban már nem szükséges a számítógép miatt. Mivel a számítógép 1 emberre lett kifejlesztve. Tehát nem egy közös program, hanem egy olyan eszköz, amit a szobádban egyedül használsz, és nem egyszerre közösen. És a sok férfi megrohamozta ugye a számítógépet, így emiatt a normális lányokat is bevonzotta a dolog, és megtalálták az univerzális mennyet, ahol animékkel, sorozatokkal, játékokkal és egyéb nekik való jósággal üthetik el az idejüket. Emiatt közösségben piszok nehéz jó lányokat találni, hiszen a normálisok mind otthon ülnek. És nekik nem sürgetős fiút találni, hiszen nekik nem olyan nagy a szexuális vágyuk, mint a fiúknak. És hiába akarnak a fiúk keresni, rájönnek, hogy a lányok nem kíváncsiak rájuk, ezért visszaülnek a gép elé,így egy nagy ördögi körbe kerülnek. Szerintem elég érdekes koncepció, de lehet csak én gondolom túl az egészet. Ti mit gondoltok erről?

2018. júl. 2. 23:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

nekik nem sürgetős fiút találni, hiszen nekik nem olyan nagy a szexuális vágyuk,

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAHHAAAA 😂

2018. júl. 3. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
21%

köszönd meg szépen a feministáknak, ők azok akik a két nem közti bizalmat teljes mértekben lerombolták

valamint a férfiakat elgyengítették, nőket elférfiasították, szóval most már egyik nem sem találja meg azt amit a másikban keres

2018. júl. 3. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Köszönd magadnak, hogy egy lusta disznó vagy.
2018. júl. 3. 11:40
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
ezért érdemesebb ma már melegnek lenni
2018. júl. 3. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Melegnek lenni igen fájdalmas dolog, kedves utolsó...
2018. júl. 3. 12:46
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Régebben azért amikor nem volt internet akkor azért többen ismerték egymást ,és kialakultak kötödések. Igy nehezebben alakul ki az tény és való.

Ezt meg felejtsék már el hogy a külsö meg igy meg úgy..nem a külső az elsődleges.

Lehet egy pasi dagadt,sovány,szőke,barna izmos,alacsony,magas,rokkant, jóképű herceg,ha a lány nem érez iránta akkor nem lesz semmi ugyse.

Ez sajnos nem ugy megy mint a tescóba,hogy eh..kéne sajt,vegyük meg.

A nőket,nem kell se felszedni ,se meghódítani. Ez a másik,hogy szeretnél barátnőt ezzel nimcs baj. Ki ne szeretne társat. Az a baj hogy benne van az,hogy már túlzottan szeretnél. Illetve a legtöbb embernek már mindegy ki csak legyen.

Pedig a párválasztás nem így megy.

Én is azzal vagyok,akivel jól érzem magam.

Nem kell gitárral az ablak alatt udvarolni,se odát költeni ,csak egyszerűen barátkozni kell. Az is hülyeség,hogy barátbólnem lesz partner. Ponthogy két ember megismerkedik,elödzör haverok,és van,hogy idővel elkezdenek többet érzeni.

És ott a testozgás..sok pasi panadzkodik,hogy pff..csak akkpr van esély ha edzek stb .mekkora áldozat.

De azért nézzük a nőket. Ők se csak úgy elvárják a dolgokat, hanem tesznek is. Hogy kinézzenek valahogy. Lehet ez fogyókúra,műtét akármi.

Fiuknak is ugyanúgy vannak elvárásaik.igen,a lányoknak is vannak.

Amúgy az egész világgal baj van,mert mindenki úgy itélkezik,hogy nem ismeri a másikat. Itt panaszolta egyik srác hogy maradt e még normállis lány..aki nem szerkezt képet stb. Na most mi is orhatnánk,hogy maradt e pasi,aki nem páva,meg beképzelt.

Sokan úgy itélkeznek MINDKÉT nem felöl,hogy ránéznek,és kész. Pl nekem rámszokták hívni a zsarukat,mert drogosnak nézek ki meg elmebajosnak a ruháim miatt,de nem vagyok az.

És ebben igazad van,ez az internet hibája.

A sok idiota tv müsor..sok társkereső ,meg ilyenek.

Aki meg normállis lenne,az meg ugyanúgy el van mondva mindennek.

De alapvétően szerintem van benne valami hogy az internet is hibás,de itt a fő ok inkább az,hogy a két nem folyton szidja a másikat. Mint a kutya ,macska harc,pedig mindkettő nemben van hiba,de könnyeb gyakorin meg facebookon panaszkodni a másikra.

Szerintem ez is rátesz.

2018. júl. 3. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt túlbonyolítani, és igenis a külső is számít. IS. Ha ő annyit nem képes megtenni, hogy lefogyjon, nem is akar annyira nőt.
2018. júl. 3. 15:04
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Én segítőkész vagyok mégis mindenki elítél engem. El is határoztam bennem, hogy minek barátnő, ha ő csak átver, csak vita van belőle, csak negatív érzelem, és csak a pénzedet kéri. Ezért barátnő? Előfordult már velem ilyen.

Rengeteget segítek másoknak. Ha segítek milyen jó fej vagyok közösség közép pontja, de a segítés után vagy ha nincs mit segíteni milyen dísz ember vagyok. Tehát kihasználás nagyban megy.

Én jelenleg kapcsolatban vagyok több mint 8 éve.. A kutyámmal. Ő nem ver át, boldog vagyok mellette.

16/F vagyok pont a serdülő korban és érdekes normális embernek nincs barátnője de egy b*zi pávának aki semmit nem tett le az asztalra annak van. Érdekes.

2018. júl. 3. 15:23
 19/20 anonim ***** válasza:
93%

Azt is nézzétek meg milyen barátnője van a páváknak. Azért zsák a foltját hamar megtalálja.

Én szintúgy segítőkésh ,rendes voktam,mégis a pasik simán megvertek, és meg se becsültek.

Azota egy rokkantal vagyok,mert legalább neki szüksége van rám.még akkor is ,ha néha ő is tud velem jó bunkó lenni.

Amúgy nem támadásból,de ha valakinek nincs barátnője nem biztos ,hogy a lányokkal van a baj.

Sok lánynak sincs párja.

Meg ha már említve lett a plasztika..nekem nagyon nagy füleim voltak,és mit csináltak? A fiúk folyton nevettek rajtam,és bunkóztak..már annyira kellemetlen volt,hogy megműtöttem a fülem,és végre jól kezdtem magam érezni a börömbe,aztán puf..hozzámvágták,hogy nézd már a plasztik p.csát.. Akkor ezek szerint semmi se jó.

Na akkor mondam oké..nem kell pasi, nem is kerestem, sőőt. Lányokkal kezdtem lógni. Idelyih tök jól elvoltam éltem a kis életem, és semmiből jöt végre egy normállis ember akivel kijöttem.

Annyi ilyen kérdés van,hogy miért nincs barátnőm stb. És írja sok okos ,hogy mert nagyok az elvárások csak a jó pasi kell..bla bla bla.. Hülyesééég!

Ha a pasi jóképű az nem hátrány,de nem elég. Ha hülye az ember,max olyan lányoknak fog kelleni,akik hát..most mit mondjak.

Irta a kérdező,hogy a nőkben levesebb a sexualitás. Ez valamennyire igaz,mert pl ha egy pasi nyáron félmesztelen,arra nem annyira cuppognak a nők.ha egy nő viszont lengébb ruhába van a meleg miatt egyből..fütyülnek cuppognak stb.

És ez nagyon érzékelhető.

És az ,hogy valakinek van,vagy nincs árja az személy,és nem nem függö.

"jobban megéri melegnek lenni"

Eleve nem választás kérdése. Ésegy pasi ugyanúgy bunkó tud lenni. Vannak meleg ismerőseim,tudnék mit mesélni. Aki meg így érez,az meg ne sírjon,akkor legyen meleg kész.

Amikor nem találtam értelmes fiút,én is inkább lányokkal kezdtem lógni,de nem volt meg a vonzalom hiába.

Az egész lényege,hogy felesleges most ,hogy fiú vagy lány az illető,ugyanolyan nehezen talál párt. És ne az legyen a fő cél ,hogy ah mindegy csak legyen csajom,hanem először is,találj valakit akivel szeretsz együt lógni. A többi kialakul magától.

2018. júl. 3. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:
12%
Fiatal vagy még, van időd. Kezdj el kondiba járni, vagy valamit sportolni, egészségesebben enni, és szerintem meg lesz az eredménye. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van egy kis pocakom, és igenis rohadt nehéz eljárni mozogni, mikor akár ülhetek a gép előtt is, de hát manapság mindenért meg kell szenvedni. Főleg hogy már szinte minden kajába kitudja mit raknak, amitől az embernek a feje háromszor akkora lesz. Aztán szép lassan ellehet járogatni ide-oda, ismerkedni, új hobbit találni. Hidd el nem vagy elkésve, én most közel a 30-hoz próbálom felépíteni az életem, nem egyszerű. Te korodban meg jóformán tényleg a tanulás, buli, marhulás az ami számít. Fölösleges lenne elrontani olyan gondolatokkal, hogy jaj miért nincs nőm. Öljél magadba akár éveket, fejlődj, hogy aztán magadnak való párt, hosszú kapcsolatot találj.
2018. júl. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!