Tényleg ezért ilyen marha nehéz barátnőt találni?
nekik nem sürgetős fiút találni, hiszen nekik nem olyan nagy a szexuális vágyuk,
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAHHAAAA 😂
köszönd meg szépen a feministáknak, ők azok akik a két nem közti bizalmat teljes mértekben lerombolták
valamint a férfiakat elgyengítették, nőket elférfiasították, szóval most már egyik nem sem találja meg azt amit a másikban keres
Régebben azért amikor nem volt internet akkor azért többen ismerték egymást ,és kialakultak kötödések. Igy nehezebben alakul ki az tény és való.
Ezt meg felejtsék már el hogy a külsö meg igy meg úgy..nem a külső az elsődleges.
Lehet egy pasi dagadt,sovány,szőke,barna izmos,alacsony,magas,rokkant, jóképű herceg,ha a lány nem érez iránta akkor nem lesz semmi ugyse.
Ez sajnos nem ugy megy mint a tescóba,hogy eh..kéne sajt,vegyük meg.
A nőket,nem kell se felszedni ,se meghódítani. Ez a másik,hogy szeretnél barátnőt ezzel nimcs baj. Ki ne szeretne társat. Az a baj hogy benne van az,hogy már túlzottan szeretnél. Illetve a legtöbb embernek már mindegy ki csak legyen.
Pedig a párválasztás nem így megy.
Én is azzal vagyok,akivel jól érzem magam.
Nem kell gitárral az ablak alatt udvarolni,se odát költeni ,csak egyszerűen barátkozni kell. Az is hülyeség,hogy barátbólnem lesz partner. Ponthogy két ember megismerkedik,elödzör haverok,és van,hogy idővel elkezdenek többet érzeni.
És ott a testozgás..sok pasi panadzkodik,hogy pff..csak akkpr van esély ha edzek stb .mekkora áldozat.
De azért nézzük a nőket. Ők se csak úgy elvárják a dolgokat, hanem tesznek is. Hogy kinézzenek valahogy. Lehet ez fogyókúra,műtét akármi.
Fiuknak is ugyanúgy vannak elvárásaik.igen,a lányoknak is vannak.
Amúgy az egész világgal baj van,mert mindenki úgy itélkezik,hogy nem ismeri a másikat. Itt panaszolta egyik srác hogy maradt e még normállis lány..aki nem szerkezt képet stb. Na most mi is orhatnánk,hogy maradt e pasi,aki nem páva,meg beképzelt.
Sokan úgy itélkeznek MINDKÉT nem felöl,hogy ránéznek,és kész. Pl nekem rámszokták hívni a zsarukat,mert drogosnak nézek ki meg elmebajosnak a ruháim miatt,de nem vagyok az.
És ebben igazad van,ez az internet hibája.
A sok idiota tv müsor..sok társkereső ,meg ilyenek.
Aki meg normállis lenne,az meg ugyanúgy el van mondva mindennek.
De alapvétően szerintem van benne valami hogy az internet is hibás,de itt a fő ok inkább az,hogy a két nem folyton szidja a másikat. Mint a kutya ,macska harc,pedig mindkettő nemben van hiba,de könnyeb gyakorin meg facebookon panaszkodni a másikra.
Szerintem ez is rátesz.
Én segítőkész vagyok mégis mindenki elítél engem. El is határoztam bennem, hogy minek barátnő, ha ő csak átver, csak vita van belőle, csak negatív érzelem, és csak a pénzedet kéri. Ezért barátnő? Előfordult már velem ilyen.
Rengeteget segítek másoknak. Ha segítek milyen jó fej vagyok közösség közép pontja, de a segítés után vagy ha nincs mit segíteni milyen dísz ember vagyok. Tehát kihasználás nagyban megy.
Én jelenleg kapcsolatban vagyok több mint 8 éve.. A kutyámmal. Ő nem ver át, boldog vagyok mellette.
16/F vagyok pont a serdülő korban és érdekes normális embernek nincs barátnője de egy b*zi pávának aki semmit nem tett le az asztalra annak van. Érdekes.
Azt is nézzétek meg milyen barátnője van a páváknak. Azért zsák a foltját hamar megtalálja.
Én szintúgy segítőkésh ,rendes voktam,mégis a pasik simán megvertek, és meg se becsültek.
Azota egy rokkantal vagyok,mert legalább neki szüksége van rám.még akkor is ,ha néha ő is tud velem jó bunkó lenni.
Amúgy nem támadásból,de ha valakinek nincs barátnője nem biztos ,hogy a lányokkal van a baj.
Sok lánynak sincs párja.
Meg ha már említve lett a plasztika..nekem nagyon nagy füleim voltak,és mit csináltak? A fiúk folyton nevettek rajtam,és bunkóztak..már annyira kellemetlen volt,hogy megműtöttem a fülem,és végre jól kezdtem magam érezni a börömbe,aztán puf..hozzámvágták,hogy nézd már a plasztik p.csát.. Akkor ezek szerint semmi se jó.
Na akkor mondam oké..nem kell pasi, nem is kerestem, sőőt. Lányokkal kezdtem lógni. Idelyih tök jól elvoltam éltem a kis életem, és semmiből jöt végre egy normállis ember akivel kijöttem.
Annyi ilyen kérdés van,hogy miért nincs barátnőm stb. És írja sok okos ,hogy mert nagyok az elvárások csak a jó pasi kell..bla bla bla.. Hülyesééég!
Ha a pasi jóképű az nem hátrány,de nem elég. Ha hülye az ember,max olyan lányoknak fog kelleni,akik hát..most mit mondjak.
Irta a kérdező,hogy a nőkben levesebb a sexualitás. Ez valamennyire igaz,mert pl ha egy pasi nyáron félmesztelen,arra nem annyira cuppognak a nők.ha egy nő viszont lengébb ruhába van a meleg miatt egyből..fütyülnek cuppognak stb.
És ez nagyon érzékelhető.
És az ,hogy valakinek van,vagy nincs árja az személy,és nem nem függö.
"jobban megéri melegnek lenni"
Eleve nem választás kérdése. Ésegy pasi ugyanúgy bunkó tud lenni. Vannak meleg ismerőseim,tudnék mit mesélni. Aki meg így érez,az meg ne sírjon,akkor legyen meleg kész.
Amikor nem találtam értelmes fiút,én is inkább lányokkal kezdtem lógni,de nem volt meg a vonzalom hiába.
Az egész lényege,hogy felesleges most ,hogy fiú vagy lány az illető,ugyanolyan nehezen talál párt. És ne az legyen a fő cél ,hogy ah mindegy csak legyen csajom,hanem először is,találj valakit akivel szeretsz együt lógni. A többi kialakul magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!