Szerintetek mi van velem?
Ennyi erővel az összes hisztis kamasz depressziós. Úgy rávágjátok ezeket a dolgokat mintha tudnátok biztosan, hogy ez a diagnózis. Nevetséges.
A síró kamasz depressziós, a szigorú szülő mérgező szülő, ha rossz a párkapcsolat akkor egyből "szakíts, dobd ki".... egy sémára épül minden válasz. Ennek így semmi értelme.
Nekem is sokszor van hogy így érzem magam és megszoktam magamban oldani ezeket egy ideig persze.
Szimplán szeretet hiány, nincs akinek beszélhetnél a problémáidról és meghallgatna, és ott lenne meletted.
Vagy képes vagy megoldani magadban és néha néha vissza tér vagy keresel valakit akivel tudsz beszélni a dolgaidról, tudom mondani könnyű.
Próbáld meg elterelni a figyelmed a magányról, éld a napjaid tovább csináld a szokásos dolgaid és inkább gondolkoz mi hogy legyen tovább, ha nem megy kell valaki aki ott van és tud segíteni.
Ha esetleg van kedved hozzá leírhatod a problémáid, hátha tudok segíteni egy pontosabb kép alapján
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!