Most lányok, nők válaszát várom. Ti összejönnétek olyan fiúval vagy férfival akinek elöl több foga is hiányzik?
Családomban mindenkinek gyengék a fogai, szüleimnek 30 évesen csak 1-2 eredeti foga maradt meg a többit csináltatták. Szép fehér fogak mindenkinek, de egy idő elkezdenek törni. Se kalcium, vas, gyógyszerek, nem dörzsölés miatt és semmi nem segített amit fogorvos/orvos javasolt. Egy ismerősömnek pedig sárgák a fogai akármit csinál, szóval vannak ilyen betegségek.
Sajnos valamit kezdeni kell vele, mert többen néznek le, kinevetnek, ítélek el mint látod utolsót is.
Hány éves vagy?
Mert, ha mondjuk 70 körül, akkor nem olyan gáz, de a legtöbb idősödő ember is megcsináltatja, mert igénye van rá az evés szempontjából.
Nézd Csaba, hiába vagy kedves meg minden, de a nők többsége egyből igénytelen fog tartani.
Első gondolatuk az lesz, hogy még egy fogkefét is lusta voltál használni eddigi életed során.
De ugye ez csak az első benyomás, mert nem tudhatjuk mi áll a háttérben.
Lehet betegség, vagy pofára esés / szó szerint / a fogtalanságod oka.
Ráfoghatod a csúnya anyagiakra meg a fogorvostól való félelemre azt, hogy nem csináltatod meg, de ez sok nőnek elég gagyi indok. Plusz ebből levonják, hogy nem csak fogatlan vagy, hanem csóró és beszari is. Szóval mindezek tudatában azt mondom, hogy esélyed sincs normális, kicsit is igényes nőt találni.
Mielőtt azt hinnéd, hogy én a pénzre bukok, hát el kell keserítselek. Én is csóró vagyok, de ennek ellenére ápolt.
Minden jót kívánok!
Üdv. Csipi 33N
Evésnél nem zavar?
Vagy nem ciki elmenni társaságba így?
Soha nem nevetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!