Te összejönnétek olyan csajjal aki nem tud hagymát vágni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 21:17
1/12 A kérdező kommentje:
*ti
2017. szept. 9. 21:18
2/12 anonim válasza:
kizárt dolog...én hagymát eszek hagymával, szóval muszáj lenne tudnia. :(
3/12 anonim válasza:
Persze, felvágom helyette én.:D
5/12 Bihar Valatonon válasza:
Ha vakuum a szájában megfelelően...
6/12 anonim válasza:
Nem számító dolog. Azért kell valaki, hogy szeressen, és nem azért hogy jól vágja a hagymákat nekem.
És nem nehéz megtanulni hogy kell hagymát vágni..
7/12 anonim válasza:
Ha ezen kívül minden mást tud, akkor igen.
8/12 anonim válasza:
Tökéletes előétel!
Üdvözlettel
G. Drakula.
9/12 anonim válasza:
Azt meg hogy lehet nem tudni vágni? :D fogsz egy kést és vágod..... annyira bonyolult, mint lépni egyet....de ha arra gondolsz, hogy ügyetlen a konyhéban, akkor ez nem kizáró ok. Én se vagyok az, amikor pl végok fel valami húst mindig megvágom magam :S
10/12 anonim válasza:
Persze. Máris egy jó közös program, hogy megtanítanám hagymát vágni. Valószínűleg jobban meghatja mint valami uncsi romantikus film. :D
Aztán ha egyszer megkérdezik hogyan ismerkedtünk meg, elmondhatjuk, hogy könnyes szemmel, hagyma vágás közben. :D
Más a helyzet, ha nem is akarja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!