Írogatsz valakivel, egyszer csak megun, többet nem láttamoz, nem ír, vagy esetleg küldtél neki képet, azután csinálja ezt. Mi lehet az oka? 18/F
Sose mondta el senki mi a baj és ebbe botlok bele folyamatosan. :(
Kínoz a magány, a tehetetlenség.
Valószínűleg azért, mert túlságosan sokat panaszkodsz és nyekeregsz, erre pedig hosszabb távon nem igazán kíváncsi senki.
Itt is a 4 sorodból 1 panaszkodás. Az 25%. K urva sok, bocsi.
Lehet hogy a kép alapján rondának tart,és mivel nem akar megbántani,lekopik.
De amúgy ettől a netes virtuális világtól ne várj mást.
Én csak lányokkal leveleztem, így ebben van tapasztalatom, és velem is pontosan ugyanez történt. Ha nem te vagy az ideál, akkor rögtön elvágják a beszélgetést, barátnak sem kellesz.
Valószínűleg nem vagy elég érdekes és/vagy szép ahhoz, hogy ne tűnjenek el. Jobb lesz, ha megtanulod kezelni ezt az érzést.
Ha férfival levelezel és ugyanez történik, akkor valószínűleg sokat panaszkodsz, reménytelenül negatív vagy, esetleg más, ami nem jut eszembe.
Te magad is leírtad. Megun / nem jössz be neki a kép alapján. Valószínű előtte nem is látott rólad semmit, akkor meg ne csodalkozz.
Én például szoba se állok senkivel akiről legalább hiteles képet nem látok, a mai világban pedig aki két pixeles képpel nyomul vagy nem tetszik annak nem írok vissza. De nem is nyomulok senkire és tudomásul veszem ha már nem kellek. Kezeld türelmesen meg rugalmasan az ilyeneket, mást nem tudsz tenni ha nem élőben ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!