Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Állandó magány. Mit lehet tenni?

Állandó magány. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 16 éves lány létemre állandóan egyedül vagyok, nincsenek barátaim. Introvertáltnak mondanám magam, bár igyekszem ismerkedni. Koromhoz képest érett vagyok, ami az osztálytársaimnak nem tetszik, ráadásul rockernek vallom magam, és ennek megfelelően nézek is ki.

Hol/hogy tudnék ismerkedni?

2018. jún. 16. 21:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
SZia, Írj nyugodtan
2018. jún. 18. 22:05
 12/15 anonim válasza:
Nyugodtan írj ha szeretnél 16/F
2018. jún. 19. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb lenne neked, ha megírnád melyik megyében, esetleg városban laksz.Hiába ismerkedsz az ország másik részében lakókkal.

17 évesen én is így voltam, magányos.Aztán lettek "barátaim"de mivel távol laktunk, gondot okozott a találkozás, együtt bulizás, minden.Így ellaposodtak a kapcsolataim.

2018. jún. 27. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz :) 16/l
2018. júl. 2. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
leírtál egy normális csajt. Rock/metál hülye nem lehetsz, érett vagy tehát nem insta ribi. Meg a kommentbe is, de nem értem miért keresni akartok. Szerintem ha kerestek valakit akkor vagy csak ráerőltetitek magatokat vagy azt hiszik könnyen kaphatóak vagytok. Ilyenek a legtöbben a korunkbeliek, nem lehet megbízni senkibe. Normálisak vagytok, ne őrítsétek már meg magatokat ilyen szövegekkel.. Biztos vagyunk páran akiknek nem csak a ribik kellenek, ezért szerintem ha neten vagytok akkor jelölés előtt figyeljétek meg hogy milyen, nagyobb csalódás lesz ha nem tökéletes stb aztán nektek is jön majd a vagosás stb :/ Többet értek(!) a sok szenny "csajoknál", szóval figyelnék a helyetekbe mit-kivel.
2018. szept. 22. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!