Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem kellek egyetlen egy...

Miért nem kellek egyetlen egy helyes fiúnak sem?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam szépnek inkább átlagosnak oldald hiányzik az egyik fogam :( de szeretném megcsináltatni de egyenlőre nem tudom.Mindig csak a csúnya nyomorék fiúknak tetszek szőke hajam van és zöld szemem és nagyon szeplős vagyok,én csak egy helyes okos figyelmes fiúra vágyom nem ezekre a nyomulós nyálgépekre mit tegyek ennek érdekében? 21/l
2018. máj. 30. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

" csak a csúnya nyomorék fiúknak" He? :D

Kedves lány lehetsz lol.

2018. máj. 30. 21:52
 12/22 A kérdező kommentje:
genetika teszi.. eléggé megjártam vele!!!
2018. máj. 30. 21:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Esetleg ha feltennél egy képet könnyebb lenne reálisan véleményt mondani.

Ezenkívül nem tudhatjuk a való életben milyen a személyiséged.

Továbbá magas vagy, ami sokaknak hátrány.

Talán a kisugárzásod miatt van, legyen önbizalmad, mosolyogj a szép fiúkra hátha észrevesznek.

Mit takar a “csúnya fiú” a te értelmezésedben?

2018. máj. 30. 22:27
 14/22 A kérdező kommentje:
kövér és pattanásos esetleg izléstelen az öltözete
2018. máj. 30. 22:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Látod? A kommentelőktől azt kapsz,amit adsz magadról.

Sok mindent leír rólad a kifejezés módod és az,ahogy azokat a szegény srácokat,nyomoréknak tartod.

Picit légy empatikusabb...

Adok egy tanácsot,a mosoly érték,használd gyakran és becsülj meg mindenkit!

2018. máj. 30. 23:19
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
Egy csúnyának mondott srác mindig adjon lejjebb az elvárásaiból, keressen csúnyábbnak mondott lányt. De a csúnyábbnak mondott lány fullos srácot keres mindig, hmm érdekes. A szépség meg relatív lehet te is szép vagy, csak nem találtál olyan srácot aki annak tart. (Egy kép segítene) :D
2018. máj. 30. 23:22
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Ha te nyomoréknak tartasz másokat, miért várod el, hogy te ne legyél az a szemükben?

Na mindegy, ha gondolod, írj, hátha engem nem tart nyomoréknak a nagyságos asszony :D 25f

2018. máj. 30. 23:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Legyél nyitott, felszabadult, ha úgy adódik kezdeményez beszélgetést vagy kapcsolódj be mások beszélgetésébe, mosolyogj és nevess könnyen (többet vesztesz azzal ha nem teszed, mint nyersz azzal, hogy elrejted a fogadat), ne félj elmondani a véleményed és a gondolataid (sokkal inkább hülyének néznek, ha nem mered), beszélj arról amit szeretsz (kivéve ha kifejezetten csajos dolog, vagy olyasmi téma amit a férfiak általában nem szeretnek), szóval úgy összességében legyen vonzó a személyiséged és viselkedésed (ha nem megy ilyen egyszerűen akkor próbáld fokozatosan megváltozni a megfelelő irányba).
2018. máj. 31. 04:45
 19/22 anonim válasza:
küldj fotót magadról, és megmondom a véleményem
2018. máj. 31. 08:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy kinek hiszed magadat? Valamit nagyon elszartak a szüleid, hogyha ilyennek neveltek... Tudod, az intelligens emberek nem mondanak másokra olyat, hogy "csúnya nyomorék", még a hátuk mögött sem.

Szóval egy "helyes okos figyelmes fiút" ezzel a természettel aztán nem fogsz megfogni, még ha a külsővel minden rendben lenne, akkor sem.

Szerintem amíg agyilag nem vagy elég érett, addig még bőven hanyagolhatnád a párkeresést.

2018. máj. 31. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!