Miért nem kellek egyetlen egy helyes fiúnak sem?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam szépnek inkább átlagosnak oldald hiányzik az egyik fogam :( de szeretném megcsináltatni de egyenlőre nem tudom.Mindig csak a csúnya nyomorék fiúknak tetszek szőke hajam van és zöld szemem és nagyon szeplős vagyok,én csak egy helyes okos figyelmes fiúra vágyom nem ezekre a nyomulós nyálgépekre mit tegyek ennek érdekében? 21/l2018. máj. 30. 21:26
1/22 anonim válasza:
Hát a nyomulás egy bizonyos szinten elkerülhetetlen, ha össze akarsz jönni valakivel
2/22 anonim válasza:
Hát csúnya, nyomorék lányként sajnos csak a csúnya nyomorék fiúk közül válogathatsz.
3/22 anonim válasza:
Nem bántásból, de mintha egy 15 éves írta volna ezt. Inkább próbálj meg magadra figyelni, felnőttként viselkedni. 21 évesen már nem vagy gyerek, komoly kapcsolatban gondjaid lehetnek ezzel.
4/22 A kérdező kommentje:
Az meglehet,de mondom alapjába véve átlagos vagyok nem vagyok kövér sem pattanásos 175cm és 63-kg a füleim kicsit elállóak.
2018. máj. 30. 21:35
5/22 anonim válasza:
Te most trollkodsz vagy tényleg úgy gondolod hogy egy igazán "okos" fiúnak pont egy olyan lány kéne aki "csúnya, nyomorék fiúnak" nevez valakit akinek az egyetlen bűne hogy tetszik neki az adott lány?
6/22 anonim válasza:
A 15 évesek ennél jobban fogalmazva írnak, még ha ez is a céljuk, ezt az oldalon is látni lehet.
7/22 anonim válasza:
Kisasszony, magasra helyezted a mércét saját magadhoz képest...
Férfiként ez nekem is egy jellemhibám.
8/22 A kérdező kommentje:
Az bánt a legjobban,hogy a környezetemben minden ismerősömnek sikerült találni egy hűséges normális nem csúnya párt magának nekem persze nem.
2018. máj. 30. 21:38
9/22 anonim válasza:
Kép nélkül elég képlékeny a dolog. Tee fogatlan :'D üdv egy nyomi 22f
10/22 anonim válasza:
Egy fogatlan ember ebben a korban messze nem átlagos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!